landschap schilderen cursus

Je hebt het misschien al gezien: Artworkbymadelon lanceert weer een gloednieuwe cursus, abstract landschap schilderen!

Ik ben ontzettend enthousiast over deze pas ontwikkelde ‘Abstract landschap cursus’. Deze past perfect bij de workshops die ik al geef. En is een vervolg en aanvulling, als je graag nog meer wilt leren over het aquarellen. Graag vertel ik je meer over deze verfijnde cursus waarin ik je vooral wil laten ervaren & leren hoe je ontspannen en gedurfd je eigen landschappen kan gaan schilderen!

Ga op avontuur en creƫer je eigen droomwereld met waterverf

Waarom heb ik deze cursus ontwikkeld?

Het kan best frustrerend zijn om niet te weten waar je moet beginnen? Welk papier heb je nodig, welke kwasten of penselen? En hoe werkt dat met lagen en structuren?

Zelf als je zoals ik, al langer schildert loop je af en toe vast. Waterverf is moeilijk te beheersen en fouten zijn lastig te herstellen en soms komt er heel wat anders uit je handen dan je had gewild šŸ˜‰

Je wilt graag ontspannen schilderen en er plezier aan beleven maar hoe? Ook ik heb deze fases doorgemaakt en loop er nog af en toe tegen aan. Ik heb moeten leren ‘loslaten’ en anders leren denken, zodat de waterverf voor mij gaat werken. Er zijn gelukkig vele manieren om een mindset te creĆ«ren waarin je relaxed en beheerst met het medium aquarel kunt omgaan.

Waarom zou je je creativiteit meer de ruimte mogen geven?

Creativiteit is voor mij heel helend en geeft mij veel vreugde. En dat geef ik graag door d.m.v. workshops en cursussen.  

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen creativiteit bezit. Door bezig te zijn met je handen word je brein geactiveerd, je geest wordt rustiger en je stress cyclus word doorbroken, waardoor je geĆÆnspireerd raakt en nieuwe ideeĆ«n krijgt.

En hoe leuk is het om iets nieuws te creƫren in een ontspannen sfeer! Het maakt mij heel blij om te zien dat mensen trots naar huis gaan met een eigen gemaakte kunstwerk.

Kleurencirkel met aquarel papier en  penselen

Wat ga je in deze cursus landschap schilderen ontdekken:

Niet alleen heel veel over aquareltechnieken maar geef ik je daarnaast ook super veel tips & tricks en leer je ook de exacte tools en vaardigheden die ik gebruik en de mentaliteitsveranderingen die nodig zijn om te voorkomen dat je vastloopt in perfectionisme.

Ik begeleid je stap voor stap en omdat het kleine groepjes zijn krijg je maximale aandacht. En er voldoende tijd is om me van alles te vragen!

Mijn doel is om jou als artiest die in ons allemaal schuilt, aan te moedigen en om gedurfd te gaan schilderen vanuit intuĆÆtie!


abstract aquarel landschap schilderij

Hoe tof is het als je je eigen landschappen kunt gaan schilderen! Maar wanneer is deze cursus geschikt voor jou?

  • Als je weinig tot geen ervaring hebt met aquarellen van landschappen
  • Je hebt al eerder waterverf geprobeerd, maar je voelt je een beetje overweldigd door het proces. De faalangst is reĆ«el en je krijgt nooit helemaal de resultaten waarop je hoopte
  • Je bent een artiest die behoefte heeft aan diepere inspiratie en een nieuw perspectief in je praktijk
  • Wanneer je van je creativiteit echt prioriteit wilt maken!

Stel je voor dat je dit zou kunnen:

abstract aquarel landschap schilderij

Ik neem je mee in het hele proces van oefenen, ontdekken en leren zodat jij ontspannen en geĆÆnspireerd je eigen abstracts kan creĆ«ren!

Want: ART GIVES JOY

Super leuk als ik je mag verwelkomen in het atelier en we samen prachtig werk gaan maken in de cursus!

ArtworkByMadelon is een (natuur) kunstenaar & docent die werkt vanuit haar atelier in Amersfoort. Zowel in haar leven als in haar werk creĆ«ert ze graag schoonheid, puurheid en warmte. Zij haalt haar inspiratie vooral uit de natuur. Zoek je een warm & duurzaam kunstwerk, een kunst cadeau of wil je zelf graag aan de slag? Vergeet dan niet op de website te kijken voor al het handgemaakte moois.

####

Geef een reactie