Agenda workshops voor 2024!

abstracte bloemen workshop amersfoort atelier kunst maken

Doe je mee?

Zin in een ontspannen & leerzame schilder workshop in mijn gezellige atelier in Amersfoort? Ik geef workshops en cursussen in kleine groepjes zodat ik iedereen alle aandacht kan geven. Er is voldoende ruimte in het atelier aan een grote tafel en koffie/thee met wat lekkers staat voor je klaar!

We gaan samen aan de slag en ik neem je stap voor stap mee in het schilders proces. Door de kleine groep kun je me van alles vragen en ik geef je tips & tricks. Je gaat naar huis met je eigen unieke kunstwerk, nieuwe inspiratie en vaardigheden en met een mooie herinnering aan een gezellige workshop!

Er is keuze uit verschillende workshops waarin we ook verschillende technieken uitdiepen. Super leuk als ik jou mag verwelkomen bij 1 van de workshops of cursussen! Ik geef er maar 1-2 per maand, dus ben jij erbij, dan hebben we samen geluk!


workshop botanische line art. aquarel bloemen

Er is ook ruimte om samen met vriendinnen, familie, collega’s of vrienden een groep-workshop te boeken! Dit kan vanaf 2 personen. Meer informatie lees je hier. Groep workshop

Lees voor je aanmelding goed de algemene voorwaarden door! Algemene voorwaarden workshops

Locatie: Amersfoort-Noord / Terminalweg 19d / ochtend, middag & avond workshops zijn mogelijk!Agenda eerste kwartaal 2024

Dinsdag 16 januari 19.00 – 21.30 uur: Workshop ‘Dromerig winterlandschap’ (VOL)

Donderdag 25 januari 19.00 -21.30 uur: Workshop ‘Dromerig winterlandschap’ (VOL)

Zaterdag 3 februari 10.00 – 12.30 uur: Workshop ‘Slapend vosje’ (VOL)

Maandag 4 maart 19.00 -21.30 uur: Workshop ‘Botanical Line-art’ (VOL)

Dinsdag 12 maart 19.00 – 21.30 uur: Workshop ‘Vrolijke vogels’ (VOL)

Cursus abstract landschap schilderen maak in 6 weken je abstracte landschappen! (NIEUW) Meedoen of wil je meer informatie klik hier > Contact (VOL)


Agenda tweede kwartaal 2024

Zaterdag 13 april 10.00 – 12.30/45 uur: Workshop ‘Abstract bloem geluk’ (nog 1 plekje!)

Zaterdag 13 april 14.00 – 16.30 uur: Workshop ‘Vrolijke vogels’ (VOL)

Dinsdag 23 april 19.00 – 21.30 uur: Workshop ‘Botanical Line-art’ (nog 3 plekjes!)

Zaterdag 1 juni 10.00 -12.00 uur: Workshop ‘Abstract bloem geluk’ speciale Moederdag editie! (nog 4 plekjes!)

Dinsdag 02 juli 19.00 – 21.30 uur: Workshop ‘Vrolijke vogels’ (nog 6 plekjes!)


De GLOEDNIEUWE CURSUS ‘Abstract Avontuur’, schilderen met acryl gaat 13 mei van start, binnenkort meer hierover op de website!

De cursus ‘Abstract landschap schilderen’ aquarel, start in september weer. Inschrijven kan vanaf eind mei.

Wil je al graag meer informatie over 1 van deze cursussen of op de wachtlijst staan? Schrijf je dan hier in.


Workshops Creadays in Zaandam! boek hier je ticket!

Op 24/25 februari sta ik op het Teats Art & event park in Zaandam. Hier geef ik elke dag 2 workshops. Een laagdrempelige aquarel workshop waarin je ‘losse bloemen’ of ‘Losse vlinders’ leert schilderen.

Leer de basis van aquarel in 1 van deze workshops. Je leert de basis beginselen van Aquarel, je gaat o.a. verschillende bloemen, vlinders en blaadjes leren schilderen en je ontdekt hoe je een vlinder of een bloem aquarel opbouwt.

Ik geef je tips & tricks en je gaat naar huis met je eigen unieke/ontworpen aquarel!

Alle materialen zijn inbegrepen, je ontvangt nog wat leuks en je krijgt een uur lang les! Doe je gezellig mee?

Boek hier je ticket voor de workshop ‘losse vlinders of bloemen’!

Super leuk als ik je mag ontmoeten op dit creatieve & gezellige event. Je kunt alleen mee doen met een workshop, in combinatie met een ticket voor dit event. Boek hier je ticket voor de beurs!

En wie weet ontmoeten we elkaar gezellig bij 1 van de workshops of bij m’n pop-up shop, tot gauw!


Workshops in Amersfoort. Leer schilderen aquarellen

Schilder mee in het atelier en ervaar hoe leuk & ontspannen aquarellen is!

Schilder zelf een aquarel in een ‘losse’ schildertechniek. Ik leer je om een aquarel op op te bouwen, stap voor stap, onder mijn deskundige begeleiding, zodat je vol inspiratie en vertrouwen aan het schilderen slaat.

Meer ontdekken over technieken, basis regels en kleuren mengen? De workshop of cursus zal je verder helpen in het ontwikkelen van je eigen stijl. En bovenal een ontspannen en gezellige ochtend of avond beleven!

Wat ga je leren in een workshop bij Artworkbymadelon?

Je leert in mijn stijl, aquarel technieken, kleuren mengen en stappen te nemen in je eigen creatief proces. Om uiteindelijk een definitief ‘eindstuk’ te schilderen. Bovenal vind ik het belangrijk dat het het een ontspannen, gezellig en leerzaam creatief moment is. Aquarel schilderen kost tijd en ‘vlieguren’ zodat je je eigen stijl gaat ontdekken!

Je gaat met een creatief en geïnspireerd gevoel naar huis! Uiteraard met je eigen unieke aquarel en tips om thuis nog verder mee te kunnen oefenen.

Oefening baart KUNST!

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij, dus houdt de website goed in de gaten. Of nog gemakkelijker meld je aan voor de inspiratiemail dan ben je altijd up-to-date! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Thee/koffie en lekkers staat voor je klaar, leuk als jij erbij bent en we elkaar live mogen ontmoeten!


Zin om zelf aan de slag te gaan, thuis op jouw eigen moment handig met alle materialen op voorraad? Kies dan voor de DIY-box met werkbeschrijving en alle materialen!

Algemene voorwaarden workshops