Agenda workshops voor 2023!

Doe je mee?

Zin in een ontspannen & leerzame schilder workshop in mijn gezellige atelier in Amersfoort? Ik geef workshops en cursussen in kleine groepjes zodat ik iedereen alle aandacht kan geven. Er is voldoende ruimte in het atelier aan een grote tafel en koffie/thee met wat lekkers staat voor je klaar!

We gaan samen aan de slag en ik neem je stap voor stap mee in het schilders proces. Door de kleine groep kun je me van alles vragen en ik geef je tips & tricks. Je gaat naar huis met je eigen unieke kunstwerk, nieuwe inspiratie en vaardigheden en met een mooie herinnering aan een gezellige workshop!

Er is keuze uit verschillende workshops waarin we ook verschillende technieken uitdiepen. Super leuk als ik jou mag verwelkomen bij 1 van de workshops of cursussen! Ik geef er maar 1-2 per maand, dus ben jij erbij, dan hebben we samen geluk!


Er is ook ruimte om samen met vriendinnen, familie of vrienden een groeps-workshop te boeken! Dit kan vanaf 4 personen. Meer informatie lees je hier. Groep workshop

Lees voor je aanmelding goed de algemene voorwaarden door! Algemene voorwaarden workshops

Locatie: Amersfoort-Noord / Terminalweg 19d / ochtend, middag & avond workshops zijn mogelijk!


Agenda tweede kwartaal 2023

20 mei Zaterdag 10.00-12.00 Workshop ‘Losse rozen & klaprozen’ Speciale Moederdag editie! VOL

Cursus abstracte landschappen creëren, 4 avonden/ 2 ochtenden / 29 april -20 juni VOL


Agenda derde kwartaal 2023

Maandag 14 augustus 19.00-21.30 uur: Workshop ‘Los bloemen Bouquet’

Woensdag 23 augustus 19.00-21.30 uur: Workshop ‘Vrolijke vogels’ (nog 2 plekjes!)

Donderdag 31 augustus 19.00-21.30 uur: Workshop ‘Botanical Line-art’ (nog4 plekjes!)

Zaterdag 16 september 10.00-12.30 uur: Workshop Abstracte bloemen liefde NIEUW!

Cursus abstract landschap schilderen maak in 6 weken je abstracte landschappen! (NIEUW) Meedoen of wil je meer informatie klik hier > Contact (5 plekjes beschikbaar!)


Agenda vierde kwartaal 2023

Dinsdag 3 oktober 19.00-21.30 uur: Workshop ‘Warme Herfst bladeren’

Maandag 30 oktober 19.00-21.30 uur: Workshop ‘Vrolijke vogels’

Zaterdag 11 november 10.00-12.30 uur: Workshop ‘Slapend vosje’

De workshops voor de rest van November & December volgen nog.


Schilder mee in het atelier en ervaar hoe leuk & ontspannen aquarellen is!

Schilder zelf een aquarel in een ‘losse’ schildertechniek. Ik leer je om een aquarel op op te bouwen, stap voor stap, onder mijn deskundige begeleiding, zodat je vol inspiratie en vertrouwen aan het schilderen slaat.

Meer ontdekken over technieken, basis regels en kleuren mengen? De workshop of cursus zal je verder helpen in het ontwikkelen van je eigen stijl. En bovenal een ontspannen en gezellige ochtend of avond beleven!

Wat ga je leren in een workshop bij Artworkbymadelon?

Je leert in mijn stijl, aquarel technieken, kleuren mengen en stappen te nemen in je eigen creatief proces. Om uiteindelijk een definitief ‘eindstuk’ te schilderen.

En je gaat met een creatief en geïnspireerd gevoel naar huis! Uiteraard met je eigen unieke aquarel en tips om thuis nog verder mee te kunnen oefenen.

Oefening baart KUNST

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij, dus houdt de website goed in de gaten. Of nog gemakkelijker meld je aan voor de inspiratiemail dan ben je altijd up-to-date! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Thee/koffie en lekkers staat voor je klaar, leuk als jij erbij bent en we elkaar live mogen ontmoeten!


Zin om zelf aan de slag te gaan, thuis op jouw eigen moment handig met alle materialen op voorraad? Kies dan voor de DIY-box met werkbeschrijving en alle materialen!

Algemene voorwaarden workshops