Jouw droom kunstwerk voor aan de wand!

Je zou heel graag een passend kunstwerk op maat in je woonkamer of werkkamer willen? Of ben je al langer ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek schilderij wat je huis echt thuis maakt. En liever geen standaard kunst uit een winkel of poster-model.

Dan ben je aan het juiste adres! Want ik doe niets liever dan samen met je meedenken en jouw favoriete schilderij ontwerpen, voor:

Een handgeschilderde aquarel of een persoonlijk schilderij met juist die kleuren die jouw zo aanspreken…daarin bied ik je graag een helpende hand!

Lieve revieuws

Ik ben heel blij dat ik jou het line-art schilderij heb laten maken! De kamer is hierdoor echt extra sfeervol geworden!

– Syreeta-

We hebben hem ontvangen! Wat is hij prachtig…maar we hebben een probleem…we willen meer! 🙂

-Kim-

Ik heb 2 prachtige schilderijen van Madelon in huis hangen. Haar bezieling en talent stralen er vanaf. Wat ik ook erg mooi vind zijn de kleurcombinaties & haar oog voor detail. Ik blijf de webshop regelmatig bezoeken!

-Jacolien-


Er is heel veel mogelijk en ik help je daar graag bij! Samen kunnen we kijken naar wat jouw wensen zijn en aan de hand daarvan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via de mail of telefonisch.

Maar let op: Er zijn maar een aantal plekken per jaar beschikbaar, zodat er genoeg ruimte overblijft om eigen collecties te maken. Dus mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben in een op maat gemaakt werk? Neem dan vrijblijvend Contact met me op. Ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren.

Omdat persoonlijke opdrachten zo variëren kan ik hier geen standaard prijs voor aanbieden. Wel kan ik je een ‘vanaf-prijs’ geven. Je kunt een persoonlijk artwork al vanaf 95,00 ontvangen.

Daarnaast kan ik samen met je kijken naar wat je wensen zijn en aan de hand daarvan stuur ik je dan een prijsindicatie toe.


Nog een aantal opdrachten die ik mocht maken voor lieve klanten!

Madelon maakt echt prachtige werken, zowel in acryl als aquarel. Al meerdere keren iets op maat besteld. Ze houdt je goed op de hoogte van het proces en overlegt waar nodig. Alles altijd tip top verpakt en veilig verzonden.

Voor mij een kunstenaar bij wie ik terug blijf keren!

– Daniëlle –

Ben je enthousiast over een uniek & persoonlijk schilderij of aquarel op maat.. en wil jij dit ook! Klik dan op de button hieronder en dan nemen we je wensen door!