Artworkbymadelon schildert een landschap van Texel

Kunstwerk op maat

Lees meer over mijn werkwijze (hieronder) en vul het onderstaande formulier in om je project op maat te starten.

Jouw droom kunstwerk voor aan de wand!

Je zou heel graag een passend kunstwerk op maat in je bedrijf, interieur of werkkamer willen? Ben je al langer op zoek naar een persoonlijk en uniek schilderij wat warmte aan je woon of werkruimte geeft? En liever geen standaard kunst uit een winkel of poster-model.

Dan ben je bij mij op de het goede adres! Want ik doe niets liever dan samen met je meedenken en jouw favoriete schilderij ontwerpen, voor:

Een persoonlijk natuur schilderij of aquarel met dé juiste kleuren die je zo aanspreken…daarin bied ik je graag een helpende hand!

Lieve reviews

Ik ben heel blij dat ik jou het line-art schilderij heb laten maken! De kamer is hierdoor echt extra sfeervol geworden!

– Syreeta-

We hebben hem ontvangen! Wat is hij prachtig…maar we hebben een probleem…we willen meer! 🙂

-Kim-

Ik heb 2 prachtige schilderijen van Madelon in huis hangen. Haar bezieling en talent stralen er vanaf. Wat ik ook erg mooi vind zijn de kleurcombinaties & haar oog voor detail. Ik blijf de webshop regelmatig bezoeken!

-Jacolien-


Wat kan ik voor je betekenen in een kunstwerk op maat?

Er is heel veel mogelijk en ik help je daar graag bij! Samen kunnen we kijken naar wat jouw wensen zijn en aan de hand daarvan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via de mail, aan huis of telefonisch. Ik neem uitgebreid de tijd om samen tot een mooi resultaat te komen.

Maar let op: Er zijn maar een aantal plekken per jaar beschikbaar, zodat er genoeg ruimte overblijft om eigen collecties te maken.

Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben in een op maat gemaakt werk? Neem dan vrijblijvend Contact met me op. Ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren.

Er is op dit moment nog 1 plek open voor het 3de kwartaal van 2024.

Mijn werkwijze.

Afmetingen

Het eerste wat belangrijk is, is beslissen welk canvasformaat het beste is voor de ruimte waar het in komt te hangen. Ik accepteer opdrachten vanaf 21 x 30 cm en groter. Als je niet zeker weet wat de perfecte maat voor je ruimte is, help ik je graag beslissen!

Inspiratie

Het kan voor mij helpen om de ruimte te bekijken, via foto’s of persoonlijk (indien lokaal), om een idee te krijgen van de omringende sfeer (muurkleur, stofstalen, licht, algemene sfeer, enz.)

Ik waardeer elke inspiratie die je kunt geven – welke specifieke schilderijen/stijl van mij je verkiest (kijk ook eens op mijn Instagram voor inspiratie!) alle foto’s/landschappen/locaties waarvan je wilt dat ik werk, Pinterest-borden, kleurenpaletten, enz. Hoe meer inzicht, hoe beter!

Schets

Ik begin met 2/3 aquarelschetsopties voor je stuk, om je een idee te geven van wat ik in gedachten heb en om ervoor te zorgen dat we op dezelfde lijn zitten. Zodra ik je goedkeuring heb, begin ik met het olie/acryl/aquarel verfschilderij.

Op dit moment houd ik doorgaans rekening met 4-10 weken voor de voltooiing van elk stuk, naar gelang welke techniek (en iets langer tijdens de feestdagen).

Prijzen

Mijn prijzen voor opdrachten zijn gebaseerd op de grootte en beginnen bij ongeveer 200 euro (aquarel A4) waarbij de meeste klanten ongeveer 1000-3500 per acryl/olie werk uitgeven.

Vergeleken met mijn kant-en-klare collectie schilderijen, zijn ze ongeveer 15% langer in wording vanwege de tijd die besteed is aan het samenstellen van een samenhangend stuk dat aan al je wensen voldoet.

Ik vraag om te beginnen een niet-restitueerbare aanbetaling van 50%, waarbij het resterende saldo, plus verzendkosten, verschuldigd is zodra uw schilderij voltooid is.


Nog een aantal opdrachten die ik mocht maken voor lieve klanten!

Laten we samen jouw droom schilderij ontwerpen!

Graag ga ik met jouw op zoek naar dat schilderij wat persoonlijk past, binnen jouw bedrijf, interieur of voor die ene specifieke plek. Mail me vrijblijvend over de mogelijkheden. Contact

Review

Madelon maakt echt prachtige werken, zowel in acryl als aquarel. Al meerdere keren iets op maat besteld. Ze houdt je goed op de hoogte van het proces en overlegt waar nodig. Alles altijd tip top verpakt en veilig verzonden.

– Daniëlle –

landschap origineel schilderij

Een persoonlijk vakantie aandenken…

Ben je enthousiast over een uniek & persoonlijk schilderij of aquarel op maat.. en wil jij dit ook! Klik dan op de button hieronder en dan neem ik contact met je op!