Fine Artwork voor in jouw huis!

Je zou heel graag een kunstwerk op maat of muurschildering willen in de baby kamer of in je woonkamer? Of een op die ene wand die al zolang leeg is, wil je graag een uniek schilderij hebben? Een passend & uniek cadeau voor jouw dierbare of voor jezelf? Maar liever geen standaard kunst uit een winkel of poster-model!

Dan ben je aan het juiste adres! Ik help je graag verder met een een cadeau op maat:

Een handgeschilderde aquarel of een persoonlijk schilderij met juist die kleuren die jouw zo aanspreken…daarin bied ik je graag een helpende hand!

Lieve revieuws

Ik ben heel blij dat ik jou het line-art schilderij heb laten maken! De kamer is hierdoor echt extra sfeervol geworden!

– Syreeta-

We hebben hem ontvangen! Wat is hij prachtig…maar we hebben een probleem…we willen meer! 🙂

-Kim-

Ik heb 2 prachtige schilderijen van Madelon in huis hangen. Haar bezieling en talent stralen er vanaf. Wat ik ook erg mooi vind zijn de kleurcombinaties & haar oog voor detail. Ik blijf de webshop regelmatig bezoeken!

-Jacolien-


Er is heel veel mogelijk en ik help je daar graag bij! Samen kunnen we kijken naar wat jouw wensen zijn en aan de hand daarvan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via de mail of telefonisch.

Omdat persoonlijke opdrachten zo variëren kan ik hier geen standaard prijs voor aanbieden. Wel kan ik je een ‘vanaf-prijs’ geven. Je kunt een persoonlijk artwork al vanaf 95,00 ontvangen.

Daarnaast kan ik samen met je kijken naar wat je wensen zijn en aan de hand daarvan stuur ik je dan een prijsindicatie toe. Mocht je vragen hebben? mail me dan gerust er is van alles mogelijk!


Nog een aantal opdrachten die ik mocht maken voor lieve klanten!

Ben je enthousiast over een uniek & persoonlijk schilderij of aquarel op maat.. en wil jij dit ook! Klik dan op de button hieronder en dan nemen we je wensen door!