Cursussen : watercolor & acryl

Maak je eigen unieke acryl of watercolor schilderijen in deze cursussen!

je eigen papier acryl schilderijen!

Ga schilderen met plezier en maak schilderijen waar je van houdt!


Hallo, en welkom!

Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, mijn cursussen zijn de perfecte manier om nieuwe vaardigheden te leren en vertrouwen op te bouwen. Zowel in watercolor & acryl/mixed media schilderen, allemaal vanuit het comfort van mijn atelier in Amersfoort!

Onder mijn begeleiding gaan we in een kleine groep aan de slag. In 6 weken leer ik je hoe je gemakkelijker, intuïtiever en ontspannen met de juiste mindset en kennis je eigen unieke schilderijen kunt gaan maken!

Week voor week neem ik je mee in dit schilders proces zodat jij je eigen stijl ontdekt en intuïtiever gaat schilderen!

Hoe heerlijk zou het zijn om met meer lef, moed en met de principes die helpen om je werk zoveel krachtiger neer te zetten, te gaan schilderen.

Intentioneel, kleur gevoelig en intuïtief werk creëren waar je blij van wordt en die je vreugde geven.

Breng een mindset tot stand die een einde maakt aan faalangst!


Ben je er klaar voor om je eigen kunstwerken te gaan maken?

Er zijn enkel maar 6 plekken beschikbaar in elke cursus. Ik hoop dat jij erbij bent zodat jouw werk (en jij erbij ) dit jaar echt tot leven komt!

abstract schilderen met acryl op papier

Art gives joy!

Er zijn enkel maar 6 plekken, maar mocht je nu nog niet weten of je mee wilt/kan doen?

Meld je dan aan via het Contact formulier voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van de volgende cursus. Let op! Deze cursus wordt maar 2 keer in het jaar gegeven.

Workshops

Daarnaast zijn er nog een heleboel workshops te ontdekken! Bekijk hier het aanbod en schuif heerlijk aan de lange tafel hier in mijn gezellige atelier. Van harte welkom, want kunst geeft vreugde!