Watercolor workshops (basic) Dromerig winterlandschap schilderen!

Workshop ‘Dromerig winterlandschap’ Zaterdag ochtend 29 Januari / VOL
Workshop ‘Dromerig winterlandschap’ Op dinsdag avond 15 Februari

Workshop ‘Dromerig winterlandschap’ Op zaterdag ochtend 5 Maart

We mogen weer live workshops geven en daar ben ik ontzettend blij mee! Ik houd uiteraard de corona regels in de gaten en hoop jou te verwelkomen op 1 van de workshops die ik in de winter ga geven.

Lees voor je aanmelding goed de algemene voorwaarden door! Algemene voorwaarden workshops

Leer zelf een aquarel te maken in een ‘losse’ schildertechniek

Leer zelf om een aquarel op te bouwen, stap voor stap, onder mijn deskundige begeleiding. Je gaat meer leren over technieken, basis regels en kleuren mengen. Deze workshop zal je verder helpen in het ontwikkelen van je eigen stijl!

Wat ga je leren in een workshop bij Artworkbymadelon?

Je leert in mijn stijl, ‘losse’ aquarel dennenbomen schilderen en je gaat met een creatief en geïnspireerd gevoel naar huis! Uiteraard met je eigen unieke landschap aquarel en tips om thuis nog verder mee te kunnen oefenen.

A dreamy landscape

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij, dus houdt de website goed in de gaten. Of nog gemakkelijker meld je aan voor de nieuwsbrief dan ben je altijd up-to-date! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We weten inmiddels ook dat het zomaar weer kan veranderen maar toch waag ik een poging om te starten! Alle updates komen naar je toe in de nieuwsbrief en staan op deze pagina.

Thee/koffie en lekkers staat voor je klaar, leuk als jij erbij bent en we elkaar live mogen ontmoeten!