Veel gestelde vragen!

Wat zijn mijn verzendkosten?

Nederland:

Brievenbuspakketje 3,50 (zonder track & trace)

Brievenbuspakketje 4,65 (origineel werk)

Pakketpost 5,95 (+ track & trace /groter origineel werk)

Europa1

Brievenbuspakketje 7,95 (zonder track & trace)

Pakketpost 13,00 (+ track & trace /Origineel werk)

Europa2

Brievenbuspakketje 9,50 (zonder track & trace)

Pakketpost 18,50 (+ track & trace /origineel werk)

Rest of the world

Brievenbuspakketje 11,50 (zonder track & trace)

Pakketpost 29,50 (+ track & trace /origineel werk)

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt in een brievenbus pakketje zodat de kaarten & prints mooi blijven en goed aankomen!

Gepersonaliseerd werk & aquarellen (vanaf 30×30) kunnen tegen betaling ingepakt worden met een hardboard plaat. Dit ter voorkoming van dubbelvouwen of beschadigen bij het verzenden van het werk. (Kosten 5,00). Uiteraard wordt je pakket gewoonlijk goed ingepakt met karton! Maar mocht je niet voor hardboard kiezen dan kunnen we niet garant staan voor onbeschadigde inhoud door het verzenden!

Duurzaam verpakt!

Mijn kaarten zijn gedrukt op biotop papier (chloorvrij gebleekt) & het drukwerk is vrij van chemicaliƫn, wasmiddelen & alcohol. De kaarten worden gedrukt op FSC gecertificeerd papier.

Als ik een groot pakket naar je toestuur (of naar mooie verkooppunten) gebruik ik zoveel mogelijk oude materialen van mijn eigen leveranciers. Zoals opvulmateriaal & de dozen (deze zijn al recyclebaar & nu nog een keer!)

Hoe lang doet mijn verzending erover?

Je bestelling wordt over het algemeen binnen 2 Ć” 4 werkdagen geleverd.

De bestellingen die in het weekend & maandag geplaatst worden, versturen we op dinsdag. (op maandag is het wegbrengpunt gesloten)

De bestellingen doordeweeks proberen we zo spoedig mogelijk te verzenden! En kunnen binnen 1 a 2 dagen al bij je zijn.

Ivm de drukte bij Post.nl kan het zijn dat jouw pakketje er langer over doet.

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt betalen met:

Kan ik een artikel retourneren?

Wil je een Kaarten & prints retourneren om welke reden dan ook? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur een retoursaanvraag naar [email protected] . Vermeld hierin duidelijk jouw naam, ordernummer, reden van retour en welk(e) product(en) je wilt retourneren. Zodra je van ons een bevestiging van retour hebt ontvangen per mail kun je het ongebruikte artikel, in originele verpakking terugsturen naar het retoursadres wat je van ons ontvangt in de mail.

De kosten voor het retour zenden zijn voor de koper. We kunnen geen garantie bieden op retourzendingen, dus raden altijd aan dit middels een pakket met Track/Trace code te versturen zodat je zelf inzicht hebt in de status van een pakket. Let op: we kunnen uw geld niet terugbetalen als de 14 dagen na levering zijn verstreken.

Wanneer het pakket retour is ontvangen zal Artwork-by-madelon controleren of deze in originele staat is  en daarna binnen 7 dagen het retoursbedrag over maken op je rekening.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

De pakketjes worden bezorgd door PostNL.

Ik heb een verkeerd (verzend) adres opgegeven bij mijn bestelling, wat kan ik doen?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan helpen we je verder!

Er ontbreekt een artikel in mijn bestelling, wat moet ik doen?

Sorry, heel vervelend en we lossen het natuurlijk voor je op! Stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan gaan we ermee aan de gang.

Ik ben mijn kortingscode vergeten in te voeren, wat nu?

Helaas kunnen we het kortingsbedrag niet terugbetalen nadat uw bestelling is geplaatst. Wel kunnen we kijken of er wat extra’s bij ingepakt kan worden.

Het product dat ik graag wil, is uitverkocht, komt het nog terug?

Voor sommige artikelen zoals kaarten & prints geldt dat over het algemeen wel. Voor originele aquarellen is er van elk soort maar 1. Op=op. Mocht je er verdere informatie over willen doe me dan gerust een e-mail! [email protected]

Kan ik een gepersonaliseerd artikel retourneren?

Nee, als een artikel eenmaal is gepersonaliseerd, kan het niet worden geretourneerd.

Van wie zijn de schilderijen en prints eigenlijk?

Artworkbymadelon bezit alle rechten op haar werk en de afbeeldingen die op deze website of social media worden getoond. Zelfs als je een origineel kunstwerk koopt, blijven de rechten op de schilderkunst van Artworkbymadelon. En behoudt zij het recht om reproducties te maken. De verzamelaar of koper mag het kunstwerk op geen enkele manier reproduceren zonder schriftelijke toestemming. 

Afbeeldingen en illustraties mogen niet zonder toestemming worden gebruikt, zowel persoonlijk als professioneel. Tenzij hier in overleg licentie op aan is gevraagd. (dit betreft illustraties & vraag daar gerust naar!) Alle afbeeldingen van kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Artworkbymadelon. Je kunt het werk van Madelon delen maar geef alsjeblieft de eer aan de kunstenaar – verdien er geen geld aan en claim het niet als het jouwe.

Een flyer met kaarten van de klaproos ingepakt in een mooi papieren verpakking zakje.

Stuur me gerust een mailtje wanneer je nog vragen hebt! Ik beantwoord ze met alle liefde.