Hoi, mijn naam is Madelon van Bochove en ik ben beeldend kunstenaar: gevoelig, intuïtief, vrolijk, open en een tikkeltje eigenwijs. Ik werk vanuit mijn atelier in Amersfoort & en ben het gezicht achter ArtworkByMadelon.

Zowel in mijn leven als in mijn werk creëer ik graag schoonheid, puurheid en warmte. Dit zijn essentiële waarden voor mij en waardoor iemand zich echt thuis voelt in zijn huis of op het werk. Kunst geeft vreugde, blijdschap en zachtheid aan je leven!

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Maar ook uit reizen haal ik mijn inspiratie. Daarnaast heb ik een passie voor interieur en de schoonheid van details. Kenmerkend voor mijn werk is het intuïtieve kleurgebruik en de (ingehouden) emotie, de hoop & verstilde sfeer.


Ik houd van rust & puurheid en schilder zowel abstract als figuratief. Graag werk ik met veel verschillende materialen en technieken. Acryl, aquarel & olieverf, het is me allemaal even lief. De verschillende technieken vind ik heel prettig en geeft me uitdaging om me steeds te moeten ‘verdiepen’.

Because ART GIVES JOY!

Ik houd ervan om ‘dingen’ mooi te maken en denk graag met je mee om jouw interieur de ‘finishing touch’ te geven. Graag zoek ik met jou naar een persoonlijk & uniek kunstwerk dat helemaal past bij wie jij bent! Ik maak ook werk in opdracht. Een schilderij voor jou op maat.

Handmade with love…