Van harte welkom en leuk dat je een kijkje neemt in mijn online galerie. Vanuit het midden van het land werk ik in een (opgeknapte kantoorruimte) atelier. Een heerlijke ruime plek waar al mijn ideeën vorm krijgen.

Mijn naam is Madelon van Bochove-van Aken, beeldend kunstenaar en creatief inspirator: gevoelig, intuïtief, vrolijk, open en een tikkeltje eigenwijs het gezicht achter ArtworkByMadelon.

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Mistige Landschappen, stille heide of gewoon een weiland in magisch licht vangt altijd mijn aandacht. Maar ook uit reizen haal ik mijn inspiratie. Daarnaast heb ik een passie voor interieur en de schoonheid van details. Kenmerkend voor mijn werk is het intuïtieve kleurgebruik en de (ingehouden) emotie, de hoop & verstilde sfeer.

Schilderen geeft mij rust en biedt mij vreugde en reflectie in de ‘dingen’ van het leven. Mijn doel is om diezelfde vreugde en verbondenheid over te brengen aan mijn verzamelaars, zodat schoonheid, verstilling & hoop je hart mogen raken en je muren warmte & verfrissing mag geven.


Waar kan ik je mee helpen?

Naast het ontwerpen van mijn eigen collecties en los werk, inspireer en geef ik mijn kennis door aan anderen d.m.v. workshops en cursussen en kun je me ook tegenkomen op beurzen, events of ambachtelijke kunstmarkten.

Zowel in mijn leven als in mijn werk creëer ik graag schoonheid, puurheid en warmte. Dit zijn essentiële waarden voor mij en waardoor iemand zich echt thuis voelt in zijn huis of op het werk. Kunst geeft vreugde, hoop, blijdschap en zachtheid aan je leven!

Graag ga ik met jouw op zoek naar dat schilderij wat persoonlijk bij jouw past, in jouw interieur en voor die ene specifieke plek. Ook maak ik werk in opdracht een schilderij speciaal voor jou op het juiste formaat & wat volledig bij jouw wensen aansluit! Mail me vrijblijvend over de mogelijkheden.

Reviews

Benieuwd naar eerdere ervaringen met ArtworkByMadelon?

Handmade with love…