Hoi, mijn naam is Madelon van Bochove en ik ben beeldend kunstenaar: gevoelig, intuïtief, vrolijk, open en een tikkeltje eigenwijs. Ik werk vanuit mijn atelier in Amersfoort & en ben het gezicht achter ArtworkByMadelon.

Zowel in mijn leven als in mijn werk creëer ik graag schoonheid, puurheid en warmte. Dit zijn essentiële waarden voor mij en waardoor iemand zich echt thuis voelt in zijn huis of op het werk. Kunst geeft vreugde, blijdschap en zachtheid aan je leven!

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Maar ook uit reizen haal ik mijn inspiratie. Daarnaast heb ik een passie voor interieur en de schoonheid van details. Kenmerkend voor mijn werk is het intuïtieve kleurgebruik en de (ingehouden) emotie, de hoop & verstilde sfeer.


Ik houd ervan om ‘dingen’ mooi & af te maken en denk graag met je mee om jouw interieur de ‘finishing touch’ te geven. Ben jij al langer op zoek naar een persoonlijk schilderij op maat en kom je er maar niet uit? Dan ben je aan het goede adres.

Graag ga ik met jouw op zoek naar dat schilderij wat persoonlijk bij jouw past, in jouw interieur en voor die ene specifieke plek. Ook maak ik werk in opdracht een schilderij speciaal voor jou op het juiste formaat & wat volledig bij jouw wensen aansluit! Mail me vrijblijvend over de mogelijkheden.

Reviews

Benieuwd naar eerdere ervaringen met ArtworkByMadelon?

Handmade with love…