Het fijnste seizoen is weer aangebroken, gezellige sint en kerst avonden met familie en vrienden staan voor de deur, tijd voor warme chocomelk en natuurlijk (h)eerlijke & handgemaakte cadeaus! Wat is er leuker om voor je geliefden speciale cadeautjes uit te kiezen of voor jezelf 🙂 Gewoon omdat we dat allemaal waard zijn!

In tijden van onrust en waarin we ook duurzaam willen leven kan het best een uitdaging zijn om toch een uniek en eerlijk cadeautje te vinden. Een geschenk wat niet in elke winkel te vinden is maar handgemaakt en waardevol. En wat bovendien ook nog eens een leuke en betaalbare prijs heeft.

Hoe fijn is het om dat ene speciale en duurzame cadeau te vinden voor jouw geliefde? Maar waar vind je (h)eerlijke en handgemaakte cadeaus waar heel veel liefde ingestopt is?

Kies bewust en duurzaam

Velen van ons hebben waarschijnlijk een of twee keer in ons leven een cadeau gekregen dat we uiteindelijk niet gebruikten. Neem de tijd om bewust na te denken wat die ander nu echt kan bekoren en waar de ontvanger echt van zal genieten, niet alleen voor nu maar ook voor een langere tijd. Niet alleen zal zo’n geschenk je geliefde waarschijnlijk een stuk gelukkiger maken, het is ook duurzamer en vriendelijker voor het milieu.

Artworkbymadelon met kerstcadeau in interieur.

5 x (h)eerlijke cadeaus

Voor deze blog heb ik een top 5 lijstje gemaakt met mooie, (h)eerlijke en handgemaakte cadeaus uit de Kunst Cadeau shop . Alles is met veel liefde en zorg ontworpen en gemaakt. Lees lekker mee, misschien zit er wel dat ene mooie cadeau bij voor jou of je geliefde.

  • In koude dagen is het zo fijn om weg te kruipen onder een dekentje met een goed boek en een kop warme (biologische) thee. Kies je favo boek en bestel de Cadeau set ‘warm glow’ erbij. En je hebt een heerlijk verwen cadeautje voor jezelf of je geliefde!

  • Ben jij een type wat nooit uit-gehobbyd is? Of juist op zoek naar een nieuwe hobby? toe aan een fijn moment voor jezelf, op het tijdstip dat jij kan bepalen? Kies dan voor een creatieve Eucalyptus DIY-box Vol met alles wat je nodig hebt om mooie kaarten te gaan schilderen en te leren aquarellen.

4. Hoe fijn is het om een verjaardag nooit meer te vergeten? Daarvoor heb ik speciaal een Verjaardagskalender ontworpen. Zo sla je nooit meer een taartje over 😉

Last but not least…voor een echte artcollector kun je toch niets beters geven dan een prachtig origineel kunstwerk. De ‘Bloom’ aquarellen geven liefde & kracht door in hun kwetsbaarheid. Deze originelen zijn een perfect romantisch cadeau. Dit geven maakt dat de ontvanger zich echt bijzonder en gezien voelt. En wil je helemaal safe zitten? Schenk dan een Cadeaukaart dan kan de ontvanger zelf wat uitzoeken. Zo is iedereen happy!

Zorg dat je op tijd besteld

Duurzame, handgemaakte producten worden vaak op bestelling gemaakt, zoals veel van onze kunst en DIY-boxen. Dit betekent dat ik als kleiner lokaal merk geen eindeloze voorraad aanhoudt, maar dat ik de kunstproducten speciaal voor je met de hand maak wanneer je je bestelling plaatst. Dit betekent echter dat het enige tijd kan duren voordat je werk klaar zal zijn. Bestel dus tijdig je kunstwerk of kunst product. Dit voorkomt ook last-minute impulsaankopen en zorgt voor attent schenken.

Steun je locals


Als je op zoek bent naar unieke cadeaus, kun je een positieve impact maken door ervoor te kiezen om lokaal te winkelen. Zoek een aantal winkels op in jouw stad of dorp of bestel bij je favoriete Nederlandse maker online. Goed om te weten: Bij elke bestelling die je bij een gepassioneerd, klein lokaal bedrijf plaatst, geeft dat de maker een vrolijk dansje doet!

ArtworkByMadelon doet haar uiterste best om duurzaam, ethisch en eerlijke producten te leveren vanuit Amersfoort, Nederland. Ben je op zoek naar een duurzaam kunstwerk of kunst product als cadeau voor jezelf of een speciaal iemand? Vergeet niet onze collectie te bekijken. Kunst Cadeau shop

Ik hoop dat dit blog je geholpen heeft in je zoektocht naar originele & duurzame cadeaus, want wat is nu leuker dan te geven!

Artwork By Madelon

######

Geef een antwoord