ArtworkByMadelon op tv in Eigen huis & tuin Lekker leven!

Op een doordeweekse dag in Januari, ontving ik een heel leuke mail van Annelot van Eigen huis & tuin Lekker leven of ik mee wilde werken aan een reportage over mijn kunstbedrijf en een DIY aquarel? Daar hoefde ik uiteraard niet lang over na te denken 🙂 Want hoe mooi is het om aan een breder publiek te mogen laten zien wat ik creëer en waar ik mensen vreugde & schoonheid mee breng! En zo begon het ‘avontuur’ wat op woensdag 3 Mei om 17.00 te bekijken op RTL4. (afl.68)

In de spotlights…

Vooraf had ik een video ingestuurd en heel fijn om te merken dat deze in de smaak viel! We hebben met elkaar besproken ‘hoe we de uitzending vorm zouden geven met mijn eigen collecties & werk en een DIY die ik zou illustreren en die in de spotlights zou komen te staan.

Dit gebeurde allemaal op een mooie woensdag waar Dorrith bij mij in het atelier kwam voor de draaidag. Dat ging super fijn onder haar begeleiding, want best wat spannend zo een eerste keer voor de camera 😉 Heel tof hoe ik heb mogen vertellen over mijn kunst en hoe ik mijn bedrijf ben gestart.

ArtworkByMadelon als kunstbedrijf

ArtworkByMadelon is begonnen met het verlangen om meer mensen te mogen laten genieten van persoonlijke kunst, welke warmte en vreugde geeft in je huis en hart. De natuur geeft ons zoveel; rust, hoop, schoonheid en inspiratie en dit vertaal ik in mijn schilderijen en aquarellen.

Daarnaast geef ik graag schilderlessen om mensen te laten ervaren in workshops en cursussen dat ze creatief zijn, over barrières heen kunnen stappen en het ontspannenheid en rust geeft om te schilderen. Het is zo’n mooi proces en geeft zoveel vreugde om mensen trots naar huis te zien gaan met hun unieke kunstwerk en ze weer een stap hebben zien nemen in een (vaak) innerlijk proces van bewustwording en ontspannenheid!

De uitzending van RTL4 & ArtworkByMadelon

Inmiddels is de uitzending geweest en vooraf heb ik niks gezien, van hoe ze het gemonteerd/geplakt hebben…maar het was een hele mooie verassing en prachtig in beeld gebracht! Super blij mee hoe Dorrith mijn werk uitgelicht heeft en de DIY is helder in beeld gebracht. Ik hoop dat het vele creatieven lekker aan het schilderen brengt! Want niets zo fijn om ontspannen en met plezier te schilderen van bloemen of ander natuurschoon, zoals vogels of dieren!

En mocht je op zoek zijn naar een kunstwerk op maat? Een persoonlijk schilderij wat helemaal past bij jouw interieur en wensen, dat kan! Mail me gerust met al je vragen en dan gaan we samen kijken wat jouw interieur compleet gaat maken.

Speciaal voor de uitzending nieuwe DIY boxen en Workshops

Speciaal voor deze uitzending ben ik razend druk geweest om een nieuwe voorraad DIY-boxen klaar te maken, zodat je heerlijk thuis op jouw eigen tijdstip en plekje aan de slag kunt gaan met het aquarellen.

En vanaf 19 Mei staan ook de nieuwe workshops voor het 3-de kwartaal op de website…dus houdt het in de gaten! (voor nu is alles volgeboekt) Alleen groep-workshops zijn nog te boeken!

Super leuk als we elkaar een keer in het atelier mogen ontmoeten, van harte welkom om samen heerlijk te gaan schilderen! En heb jij gekeken naar de uitzending? heel leuk als je even laat weten wat je ervan vond 🙂

Liefs,

###

Geef een reactie