Nieuwe collectie landschap schilderijen & aquarellen ‘Soft Stillness”

Yes, mijn nieuwe collectie Landschap schilderijen staan live!

De collectie ‘Soft Stillness’... een collectie van zachte Landschap schilderijen en aquarellen. En het geeft zo’n fijn gevoel dat ze nu de wereld in mogen! Want het duurt letterlijk maanden voordat een collectie vorm krijgt en ik je het uiteindelijke resultaat kan laten zien.

Natuurgebied De Slufter gaf mij inspiratie.

Elke collectie is weer anders en begint ook anders. Voor deze kunstwerken werd ik geĆÆnspireerd door een weekendje op Texel. Een mistig en druilerig weekend stond voor de deur en dat is niet helemaal waarvoor je naar de eilanden gaat šŸ˜‰ maar wat een magisch tafereel, het landschap / natuurgebied De Slufter op die mistige dag.

Het stille wat verlaten natuurgebied bracht zoveel inspiratie op gang in mijn hoofd, dat ik gelijk heel veel foto’s heb geschoten van dit landschap in de duinen. Ik wist & voelde direct dat dit een nieuwe collectie zou gaan worden! Net zoals de andere Originelen

Acryl Schilderij en aquarel op een tafel in een interieur
Acryl schilderij op een tafel in een interieur. The sound of quiet.

Een collectie zachte werken in stille verwondering. Een ode aan het landschap De Slufter op Texel

Welk materiaal heb ik gebruikt voor de collectie?

De collectie landschap ‘Soft Stillnessbestaat uit 8 Acryl werken & 10 Aquarellen. Ze zijn gemaakt op prachtig geschept papier en acryl 360 gr. papier met een klein reliĆ«f. De acryl schilderijen zijn op katoenen canvas gemaakt. Hiervoor gebruik ik de beste materialen, zoals FSC gecertificeerd papier, watercolor op honing basis en duurzame kwasten en penselen.

Het schilderij wordt afgewerkt met een vernis laag. Daarmee krijgt het nog diepere en intense kleuren en een extra beschermlaag. Hiermee ontvangen alle werken de fijnste bewerking!

Hoe werkt het na aankoop van je Kunstwerk?

Nadat je een schilderij of aquarel hebt aangekocht ontvang je een automatisch bericht. Mocht je nog iets hebben gevraagd dan ontvang je uiteraard een mail van mij! Houdt rekening met 5-7 werkdagen voordat het wordt verzonden, dit ivm. de afwerking van je kunstwerk.

Vervolgens word je aankoop zorgvuldig ingepakt en verstuurd met een post pakket zodat het goed bij je aankomt en je er vele jaren vreugde en plezier aan zult beleven.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over deze collectie ‘Soft Stillness? Reageer dan op dit blog of stuur me een mail en ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren!

Inspiratie!

En word je geaspireerd door al dat moois? En wil je zelf heerlijk aan de slag met schilderen? Kijk dan even op mijn YouTube kanaal of bestel 1 van de DIY boxen. Niets leuker om in je vrije tijd creatief aan de gang te gaan!

Ik hoop dat je dit blog leuk vond om te lezen en ben benieuwd wat je ervan vindt? Heeft het je een klein inkijkje gegeven hoe de collectie landschap schilderijen ‘Soft Stillness’ is ontstaan? Ik hoop je iig. gauw weer te zien bij een volgend blog!

#########

Reacties

Geef een reactie