Een speciale warme cadeaubox met inspiratie & liefde, samengesteld voor de feestdagen!

Giftsets cadeaus

Geef een botanisch cadeau aan die natuurliefhebber!

Natuur maakt blij en ontspannen. Het geeft rust en balans, daar van uit maak ik botanische kunst en hoop ik jou daar blij mee te maken! Ben jij nu een echte liefhebber van vogels, bloemen en houdt je ook nog van stationary…dan is deze box echt aan jou besteedt!

Je grijpt nooit meer mis met deze geschenkdoos! Heeft iemand een kaartje verdiend? Of even een cadeautje mooi inpakken, iemand een mini-poster cadeau doen omdat hij of zij geslaagd is, alles is voorradig in deze Geschenkdoos !

Stuur creativiteit en warmte naar een geliefde of naar jezelf!

Houdt jij van mooie stationary of stuur je graag een kaart naar iemand toe? Dan is deze Kerst geschenkdoos echt iets voor jou! De box zit vol met (kerst) wenskaarten, posters, stickers en cadeau gift labels/tags om jouw cadeautje zo mooi mogelijk in te pakken voor de feestdagen!

Wat is er nu leuker om met de feestdagen je geliefden iets persoonlijks te schenken of jezelf? Daarom heb ik deze 2 geschenkboxen samengesteld: Winters Konijntje & sprankelende langstaartmees! Een prachtig geschenk voor de sint of kerst. Het komt feestelijk verpakt naar je toe!

Het geven van cadeaus maakt mij altijd blij en ik geloof dat geven rijkt maakt! Ik ben benieuwd, houd jij ook zo van cadeautjes geven?

Omring jezelf met schoonheid & Hoop!

#

Geef een antwoord