Kerst cadeau shop met kersthangers tool roll penselen houder kerstkaarten schilderijtjes in lijstjes

Speciale en unieke handgemaakte cadeaus en prints aan de muur, samengesteld voor de feestdagen!

Geef een persoonlijk en handgemaakt cadeau!

Het is bijna weer sinterklaas en kerst en de meesten van ons en ik zelf ook, ben al weer op zoek naar passende cadeautjes voor iedereen. Heel graag zoek ik dan een cadeau dat past bij degene die het ontvangt. Een persoonlijk en handgemaakt cadeau het allerliefste 🙂 Daarom een paar tips voor de natuurliefhebber, de kunstliefhebber en de creatieveling!

Want natuur maakt blij en ontspannen. Of je nu een wandeling maakt of geniet van een botanisch interieur? De natuur geeft rust en vreugde. Ben of ken jij een echte liefhebber van natuur en kunst? En is handgemaakt en duurzaamheid voor jou belangrijk? Kijk dan niet verder en laat je verassen door de kunst cadeau shop!

Kerstboomhangers en ornamenten

Kerstornamenten kerstboomhangers en schilderijtjes van bosdieren in gouden lijstjes

Speciaal voor de kerst Giftshop 2023 heb ik de Bos & ijs dieren ornamenten geschilderd met twinkelende, sprookjesachtige illustraties in gouden lijstjes!

1 keer per jaar ontwerp ik deze kleine sprookjes schilderijtjes wat ik met ontzettend veel plezier doe. Deze mini schilderijtjes brengen een vleugje warmte & vreugde in elk interieur en hart!

Ook na de feestdagen geven ze op elk moment vrolijkheid op je dressoir of aan de wand van de kinderkamer.

Het zijn unieke persoonlijke cadeautjes waar je gewoon blij van wordt! Limited collector items voor de kunst liefhebber!

Eenvoud, licht en schoonheid laten je huis of boom stralen in deze donkere dagen!

Print aan de muur

Wat is er nu leuker om met de feestdagen je geliefden iets persoonlijks te schenken of jezelf? Daarom heb ik deze geschenk set samengesteld: een sfeervolle cadeau set van botanische kunstafdrukken! Een abstract landschap van Texel en een takje uit de natuur. Uitgewerkt in een zachte aquarellen. Een prachtig geschenk voor de sint of kerst. Het komt zorgvuldig en feestelijk verpakt naar je toe!

abstract landschap print poster
prints van landschap en bloemen
Stuur persoonlijke en warme kunst naar een geliefde of naar jezelf!
Kerstverpakking wit doosje voor je kerstboomhanger

Art Gives Joy!

Het geven van cadeaus maakt mij altijd blij en ik geloof dat geven rijkt maakt! Ik ben benieuwd, houd jij ook zo van cadeautjes geven?

Omring jezelf met schoonheid & Hoop!

#

Geef een reactie