Hoera, een verjaardagskalender! Al langer liep ik met het idee rond om een mooie kalender te ontwerpen. Dit omdat ik zelden echt eentje tref die ik prachtig vindt. En een verjaardagskalender is echt wel handig. Want helaas vergeet ik echt wel eens verjaardagen ondanks dat het in m’n agenda staat! En dat is dan achteraf helemaal niet zo leuk!

Iedereen houdt ervan om op zijn verjaardag in het zonnetje te worden gezet! En hoe leuk is het dan om al je vrienden en familie op een mooie botanische Aquarel Verjaardagskalender te noteren. Waar je op (de toilet 😉 ) heerlijk eventjes naar kunt kijken en tegelijkertijd die vriend of vriendin direct een berichtje te sturen, of een leuke kaart! Kaarten A6!

Zo sla je nooit meer een taartje over!

Met deze botanische verjaardagskalender vergeet je nooit meer een verjaardag!

Met deze Aquarel Verjaardagskalender zet jij altijd op tijd de jarige job in het zonnetje! Je zult nooit meer een verjaardag vergeten! Slaat nooit meer een taartje over 😉 Iedere maand is geïllustreerd met een passend beeld. De klaproos in Mei en het goudvinkje in december.

Het is een rustig vormgegeven botanische kalender geworden met serene illustraties van vogels en planten/bloemen! Super leuk als geschenk voor een echte vogel of natuur liefhebber!

De Verjaardagskalender heeft een prachtig donker bruin subtiel leren koord waarmee je hem kunt ophangen. Als je de nieuwe maand wilt omslaan is het raadzaam om het koord even los te maken en dan het nieuwe blad aan de voorkant te hangen.

De kalender is gedrukt op eco-friendly 300 gr. biotop papier (FSC keurmerk en chemicaliën vrij) De grootte van de kalender is 20x29cm. A4 formaat met leren koord!

Ik ben heel benieuwd of jij ook een verjaardagskalender in je huis hebt hangen? Of houd jij je verjaardagen gewoon bij op je telefoon? Dat kan natuurlijk ook!

###

Geef een reactie