Een tijdje geleden kreeg ik een leuke vraag van Lizette https://www.zettje-mijn-leven.nl/of ik een gast blog wilde schrijven voor in de theetuin https://www.zettje-mijn-leven.nl/in-de-theetuin/? Ontzettend leuk natuurlijk en ik neem je graag mee in mijn verhaal…

Nature artist

Hi! Ik ben Madelon van Artworkbymadelon. Fine art Kunstenaar en ondernemer. 

Ik maak botanische kunst, creëer en ontwerp Art collecties, DIY-boxen en geef workshops

Daarnaast sta ik regelmatig op ambachtelijke markten, fairs en exposeer ik bij galeries.

Mijn ambitie is om met mijn kunst en producten de schoonheid van de natuur, de warmte en puurheid naar binnen te halen, zodat het jou vreugde geeft en het jouw huis laat stralen!

Als meisje van 12 ontdekte ik dat ik iets creatiever was dan de meeste kinderen om mij heen 😉

Ook toen speelde ik graag ‘winkeltje’, veranderde ik mijn kamer regelmatig met nieuwe posters en maakte ik mijn eigen magazine met zelf getekende vogels en deed die door de brievenbus bij de buren.

Of ik nu schilder, achter mijn kraam sta of DIY-boxen ontwerp, de verbindende factor is altijd: de natuur! 


Ik ben daardoor veel dichter bij mij zelf gekomen, wordt er door geïnspireerd, laad ervan op en kom in de natuur echt tot rust. De puurheid, schoonheid en eenvoud spreken enorm tot mijn verbeelding. En dit komt tot uiting in mijn beeldende werk!                
 
Dat begon heel laagdrempelig, toen ik nog midden in de kleine kindereren zat, met het staan op ambachtelijke markten en af en toe een opdracht. Ook maakte ik soms vrij werk….en dat smaakte al jaren naar meer!! Bovendien wilde ik heel graag mijn eigen website waar ik mijn kunst kon verkopen. 

Sinds april 2020 heb ik deze stap genomen en ben ik gaan ondernemen. 


Mijn eigen Art-bedrijf werd realiteit en ook een eigen webshop! 


Over deze start heb ik lang nagedacht.  

Want ja, zoals ik in mijn jeugd al vaker had gehoord….van ‘kunst maken’ kun je niet leven en je moet zorgen dat je een degelijke baan hebt. 

Maar de aanhouder wint en ik geloof in de kracht van woorden en je dromen navolgen!

Graag wil ik mensen inspireren om van hun huis echt een thuis te maken en vreugde te geven met mijn warme en persoonlijke kunst. Dat het je hart hoop geeft en je huis laat stralen!

Liefs Madelon

ART GIVES YOU JOY

#########

Geef een reactie