Een warme omarming voor in je huis.

De collectie bestaat uit 8 acryl/olieverf schilderijen & 10 aquarellen.


Het ontstaan van deze collectie schilderijen & aquarellen…

Onrustige sporen kwamen naar voren, ze baanden een weg voor mij uit, zonder dat ik hier wat aan kon doen. Ze brachten verschillen & onrust met zich mee… Hoe kon ik me staande houden? Waar kon ik mijn rust vinden?

Diep binnen in mij voelde het nog steeds vertrouwd en voelde ik kracht & de rust om te blijven staan in de innerlijke wetenschap dat er iets Groters is dan ik. Kon ik aan de buitenkant verlichting & verstilling brengen? De zó roerige tijden in een balans brengen…stilleven voortbrengen in tijden van chaos.

‘Geboorte’ gaat gepaard met voorbereidingswerk…met focus en met innerlijke rust & kracht. Deze kracht & rust omarmen bracht dat er nieuwe ‘dingen’ ontstonden. Ik voelde dat ik balans mocht brengen met nieuw stilleven. Het hele gewone omarmen zodat er licht & ruimte ontstaat. Veiligheid, warmte, zachtheid, vernieuwing, balans, vrede en verstilling.

Omarmen van wanorde en dit vertalen naar warmte & geborgenheid, was wat ik wilde doen. En ik voelde dat het goed was en dat het een weelderige stroom van vreugde zou brengen! Kleuren die dansen en een innerlijke beroering geven. Voor mij bracht het blijdschap en mijn wens is, dat het dat ook voor jou zal zijn!

Warmte en liefde omarmt…

Bringing artwork into your home is one of the sweetest gifts you can give yourself 

De ‘Embracing home-love’ collectie is vervaardigd met hoogwaardige materialen en afgewerkt met een prachtig ayour houten frame of naturel passe-partout.

Mijn nieuwe werk zal woensdag 26 mei beschikbaar zijn om 15.00 uur


Handmade with love…