De kerst en feestdagen zijn in zicht, en wat is er nu leuker om al te bedenken hoe je je boom en je huis gaat stylen met kerst! Zodat je je gasten heerlijk kunt ontvangen in een fijne ambiance. Tijdloze schoonheid voor de feestelijke maanden!

Zo ben ik in september al aan de slag gegaan met het bedenken van de kerst collectie. Deze winter wilde ik graag een Ornaments collection maken, die je na de kerst ook nog weer kunt gebruiken. Bv. met andere feestelijke gelegenheden zoals Pasen. Daarnaast wilde ik ze heel graag zo ecologisch mogelijk maken en bewerken. En dat is gelukt!

Voor de Kersthangers terra en olijf, heb ik houten schijfjes beschilderd met acrylverf en deze met naturel touw af gestyld. De gaatjes heeft mijn zoon allemaal met de hand geboord 😉 een hele klus! En alle 80 kerstboomhangers zijn met de hand beschilderd! Een mega klus maar ze zijn prachtig geworden!

Daarnaast heeft een bevriende ambachtsvrouw lokaal ecologische terra linnen zakjes geborduurd en genaaid voor mij. Waar deze prachtige kersthangers in verpakt worden en gelijk een mooi bewaarzakje zijn! Een waar feestje, al zeg ik het zelf!

Ook heb ik metalen ornamenten met een mini-schilderijtje ontworpen. Deze mini-schilderijtjes komen uit 2 grote schilderijen op canvas doek. Ik heb ze passend gemaakt bij de lijst en extra bewerkt zodat ze helemaal passen qua esthetische vorm.

De gouden lijstjes/ornamenten kun je in de kerstboom hangen en daarna aan de wand. Een prachtig klein botanisch mini-origineel-schilderijtje!

Deze kleine kunst Ornaments collection is geïnspireerd door de fragiele schoonheid van de natuur! Handgemaakt met veel liefde voor in jouw huis! Bekijk de volledige collectie met 12 metalen frame kunstwerken & 80 stuks kersthangers!

Laat je huis stralen!

Laat met deze warme kerst ornamenten jouw kerstboom, krans of kersttak stralen!

Dit blog heb ik geschreven zodat je een idee hebt hoe ze gemaakt zijn en welke materialen er gebruikt zijn. Ik streef naar zoveel mogelijk duurzaam, dat lukt niet voor het hele proces maar waar het mogelijk is, doe ik dat! We hebben maar 1 aarde.

Ik ben benieuwd wat je van de mooie kerst collectie ornamenten vindt? En ze zijn niet alleen voor de kerst te gebruiken…waarmee ze ook weer extra duurzaam zijn!

##

Geef een antwoord