Deze nieuwe collectie ‘sweet memories’ is geïnspireerd door de prachtige blaadjes van de Hortensia.

Deze kleur schakeringen die me steeds zo raakten in de zomer, in het bijzonder van de witte pluim hortensia, gaven mij het idee om deze bloemen uit mijn tuin (en uit de tuin van mijn vader) op papier te gaan vangen in kleurrijke abstracten.

Vol van kleur en inspiratie van de kleine blaadjes. Elk blad heeft 4 blaadjes die allemaal weer variëren, zo bijzonder! Uiteindelijk werd het een kleurrijke collectie van abstracte zachte aquarellen, die je weer laten verlangen naar zomerse dagen vol van plezier. Sweet Memories ! Geïnspireerd door de prachtige pastel tinten van de Hortensia’s.

Aquarellen die doen herinneren aan heerlijke zomers vol van warmte & schoonheid!
-Sweet memories-

Herinneringen van warmte & veerkracht, heb ik op het papier laten uitvloeien tot 10 zachte werken.

Het maken van deze collectie was echt een feestje en bracht me zoveel plezier. In een losse toets met m’n hoofd zo leeg mogelijk ben ik te werk gegaan. Met de juiste muziek en inspiratie vloeiden de aquarellen uit m’n handen. Heel bijzonder om mee te maken, want niet elk kunstwerk wat ik maak…komt zo gemakkelijk uit m’n handen 😉

Deze collectie bracht me ontzettend veel blijheid en vrolijkheid en dat stralen deze abstracte aquarellen ook uit!

‘Sweet memories’ bracht mij zoveel vreugde – nu ze af zijn geven ze dat graag aan jou door!

Ik ben reuze benieuwd wat je ervan vindt?

#

Geef een reactie