Aquarel van vrouw op poster print in lijst

Net verhuisd en nog weinig sfeer in je woonkamer? Of loop jij ook wel eens door je (allang kant & klare) slaapkamer en verlang je dan naar wat meer balans en persoonlijkheid aan je wanden? Naar een fijne upgrade in je woonkamer met een poser aan de muur?

Zelf ben ik vorig jaar verhuisd en ik durf het bijna niet te zeggen maar bij mij hangt er nog geen kunst aan de muur 🙁 Dit ook omdat er nog geklust moet worden en de wanden nog niet klaar zijn. Dat neemt niet weg dat ik verlang naar wat persoonlijke & sfeervolle kunst/posters aan de wand, een fijne upgrade van een poster of kunstwerk aan de muur…ja dat zou niet misstaan.

Dan zie je leuke woonprogramma’s en die hebben alles voor elkaar. Oke, dat plaatje is misschien niet zo realistisch 😉 en vergelijken is nooit zo slim maar hoe fijn is het als je voelt dat je interieur klopt en je blij wordt van hetgeen je om je heen ziet? Dat je vrolijk wordt als je je trap afloopt en je in je ooghoeken al dat ene prachtige kunstwerk of die fijne poster ingelijst ziet hangen!

Poster op maat

Ik begrijp je volledig want dit gevoel krijg ik ook als ik mijn aangekochte kunstwerken zie. Helaas staan ze dus nog op de grond in de slaapkamer maar binnenkort ga ik ermee aan de slag. Een poster kan een geweldige manier zijn om je woonkamer op te fleuren en een persoonlijke touch toe te voegen.

En wat zo handig is, dat je deze in het formaat kan bestellen wat bij jouw wand past! En bovendien is het geen 12 in een dozijn poster van een giga poster fabrikant die iedereen heeft, want daar wordt je toch minder vrolijk van?

Hier zijn een paar tips voor het kiezen en ophangen van een poster:

Grootte en plaatsing: Zorg ervoor dat de grootte van de poster in verhouding staat tot de muur waar je deze wilt ophangen. Een te kleine poster kan verloren gaan op een grote muur, terwijl een te grote poster de ruimte kan overweldigen.

Lijst of geen lijst: Beslis of je de poster in een lijst wilt plaatsen of juist niet. Een lijst kan namelijk een nette en afgewerkte look geven, terwijl een poster zonder lijst een meer casual en moderne uitstraling kan hebben.

Kleuren: Kies kleuren die complementair zijn aan de rest van je interieur. Of kleuren die terug komen in je interieur. Dit helpt om een samenhangend geheel te creëren, zodat er balans en rust is in je huis.

Ophangmethodes: Gebruik plak strips bv. van Tesa (mocht je niet willen boren in je muur), posterrails, of lijsten met ophanghaakjes. Vermijd het gebruik van tape direct op de poster om beschadiging te voorkomen.

abstract bloemen print poster

Natuur poster groot, upgrade je woonkamer met een poster aan de muur

Een goed geplaatste en zorgvuldig gekozen poster kan een enorm verschil maken in de uitstraling van je woonkamer. Het brengt zoveel meer vrolijkheid en rust. Bovendien heeft natuurkunst ook nog eens een positieve uitwerking op je brein!

Met zachte kleurtinten of juist een gemêleerd kleuren pallet kun je balans en eenheid in je interieur brengen. En dat dan in het juiste grote of kleine formaat maakt dat je een heel persoonlijk interieur creëert.

Wil jij ook een poster op maat?

Dan help ik je graag in mijn ruime aanbod van poster en prints. In verschillende formaten en designs verkrijgbaar. Van vrolijk en vol van kleur tot zachte pastel tinten in een serene look en van figuratieve kunst tot abstract werk. En dat allemaal met een hoopvolle & warme toets.

Wacht niet langer en maak van je muren een stralende look en verwarm je aan natuurkunst waar je blij van wordt! Neem een kijkje op mijn website bij alle posters en prints of bij origineel werk.

abstract landschap print poster in lijst

Landschap prints / posters op maat. Verschillende abstracte landschappen geïnspireerd op Texel de Slufter kunnen een wand die zachte uitstraling geven. En jou herinneren aan die fijne zomer op jouw geliefde eiland!

##

Geef een reactie