Moments in Silence


Herinneringen van vertraging, mistige flarden om te dwalen in het landschap

Voeten één voor één in het zand en dwarrelende gedachten. Reflecties van verlangens. Voorzichtig opent er zich warmte en rust daalt neer. Verlichting van gedachten die je in helderheid voorzien.

Mistigheid, ze geeft ruimte, om te zijn. Ademhaling en verfrissing vult je longen en je ziel. Je hart stroomt weer tot die warme plek die het altijd al was.

Stilte vindt rust, om thuis in jezelf te voelen. Voeten één voor één door het zand. Het mistige is soms zo helder, een magische zachtheid die straalt.

Zachtheid, verstilling, rust, puurheid

Soft stillnessDeze werken zijn een ode aan het landschap De Slufter op Texel.  Elk kunstwerk neemt je mee in een ander stukje landschap & een moment van stilte.Er doemde een landschap voor mij op dat me zo veraste. De eindeloze grijze mist…leek het hele landschap ‘stil te leggen’

‘Soft Stillness’ 8 acryl schilderijen & 10 aquarellen in zachte kleurscharkeringen in een verfijnde toets.Dit alles brengt een gevoel van rust in huis. Een poëtische collectie van zachtheid en verstilling.Laat je muren stralen!

Handmade with love…