workshops event creative life

WORKSHOPS

CREADAYS Teats Art & event park Zaandam

Zin om een laagdrempelige workshop te volgen op Creadays?

Laat je creatieve passie(s) bloeien gedurende twee onvergetelijke dagen op CreaDays!

CreaDays vormt de ultieme beleving voor iedereen met een liefde voor creatieve bezigheden, of voor degenen die hun creatieve vonk willen ontdekken.

Hier vind je niet alleen een overvloed aan creatieve materialen, maar ook talloze exposanten die inspirerende workshops en demonstraties aanbieden. Creëer, deel, beleef en blijf op de hoogte van de laatste creatieve innovaties.

💛 Bestel hier je ticket voor de beurs💛

Workshops van ArtworkByMadelon

Ik sta er ook met mijn kunst shop en met aquarel workshops op zaterdag en zondag 24 & 25 februari! Heb je zin om je creativiteit een boost te geven en in een laagdrempelige workshop te gaan aquarellen? Kom dan gezellig bij mij een instap-workshop volgen!

Er geef 2 verschillende workshops: De vlinder & bloemen workshop. In beide van deze workshops leer je op een losse manier vlinders of bloemen schilderen en ga je met je eigen kunstwerk naar huis!

Super leuk als ik jou mag ontmoeten bij 1 van de bloemen of vlinder workshops!

Bestel je workshop ticket hieronder! (klik op de foto of de button) (dit is alleen mogelijk in combinatie met een ticket voor het event, Creadays! bestel hier je ticket voor de beurs zelf)

Wat is er nog meer te doen op dit creatieve event?

Kom langs bij 1 van de meer dan 100 creatieve shops , een groot aanbod aan creatieve materialen, er worden demonstraties gegeven en er zijn een heleboel workshops te volgen! Bij één van de gezellige terrassen geniet je van een drankje, en heerlijke gerechten.

Zin in een creatief dagje uit? Kom dan gezellig langs en geniet van de workshops en de gezelligheid in Taets Art & event park Zaandam! Een kleinschalig creatief event waar je aan alles toe komt!

Een kijkje achter de schermen!