Artworkbymadelon op Creative life 11-13 november!

We zijn supertrots dat we (voor het eerst!) deel nemen aan dit event! Het is ook de laatste editie en beloofd daarom een groot feest te worden. We zullen 3 dagen lang te vinden zijn in onze warme & gezellige pop-up store op Creative life in de Werkspoor kathedraal in Utrecht.

Natuurlijk nemen we heel veel moois mee. Mooie kunstafdrukken, origineel werk, prints, kaarten, tassen, DIY-pakketten, schilders materialen & kalenders. Allemaal met zorg en liefde voor jullie handgemaakt en meegebracht naar de beurs. Daarnaast geef ik 3 dagen lang 2 verschillende workshops!

Alle workshops zijn VOL geboekt. ( Alleen voor zondag ochtend zijn er nog 2 plekjes vrij om vooraf te boeken!!)

Mocht je toch nog heel graag een plekje bemachtigen op de dag zelf? Kom dan heel vroeg langs mijn stand. Ik houdt elke dag 2 plekjes vrij voor creatievelingen die net op het laats nog willen aanschuiven 🙂

Je kunt bij ons je eigen abstracte aquarel leren schilderen of een kaarten set maken in een line-art techniek. Super leuk om cadeau te geven of om lekker zelf te houden 🙂 Kies jouw workshop en ga trots naar huis met je eigen prachtige kunstwerk!

Je kunt kiezen uit 2 workshops, deze worden meerdere malen per dag gegeven.

Zin om mee te doen?

Er kunnen max. 8 mensen plaatsnemen aan onze workshop tafel. Reserveer daarom jouw plekje snel hieronder. (we houden 2 plekken per workshop vrij voor creatievelingen die op de beurs nog de keuze maken om aan te sluiten)

Let op: Om mee te kunnen doen met de workshop, moet je ook een ticket hebben gekocht voor de gehele beurs. Dat kan hier https://www.creativelife.nl/tickets/

Wil je thuis nog graag aan de slag? Neem dan een -DIY-pakket mee vanaf de beurs. Hier zijn er een beperkt aantal van dus op=op.

Doe mee en boek hier je ticket!

Nog 2 plekjes vrij zondag ! Ontwerp je eigen Line-art-Cards

Super leuk als we je mogen ontmoeten & verwelkomen op Creative life bij 1 van deze workshops of in de shop!

Workshop tijden vrijdag – zondag:

10.30 – 11.30 / 12.30 – 13.30 / 14.30 – 15.30