Ben jij erbij op Creative life?

Artworkbymadelon op Creative life in Oktober!

We zijn supertrots dat we (voor de 2de keer) deel nemen aan dit event! Altijd een feestje om met zoveel makers op een event te staan. Op deze beurs van 20 tot 22 oktober is er echt van alles te vinden op het gebied van creativiteit & inspiratie.

We zullen 3 dagen lang te vinden zijn in onze gezellige pop-up store en workshop ruimte in Werkspoorkathedraal te Utrecht.

Creative Life is een creatief en inspirerend event waar je inspiratie en ideeën kan opdoen. Ontdek verder jouw creatieve talenten en neem deel aan verschillende workshops.

Natuurlijk nemen we heel veel moois mee. Mooie kunstafdrukken, origineel werk, prints, kaarten, tassen, DIY-pakketten, schilders materialen & kalenders. Allemaal met zorg en liefde voor jullie handgemaakt en meegebracht naar Creative life. Daarnaast geef ik 3 dagen lang workshops!

Zin om gezellig mee te doen! kies hier jouw workshop!

Hier kun je je ticket boeken!

Je kunt kiezen uit 2 workshops, deze worden meerdere malen per dag gegeven.

Zin om mee te doen?

Er kunnen max. 8 mensen plaatsnemen aan onze workshop tafel. Reserveer daarom jouw plekje snel hieronder. (we houden 2 plekken per workshop vrij voor creatievelingen die op dit event nog de keuze maken om aan te sluiten)

Let op: Om mee te kunnen doen met de workshop, moet je ook een ticket hebben gekocht voor de beurs zelf. Dat kan hier https://www.creativelife.nl/tickets/

Wil je thuis nog graag aan de slag? Neem dan een -DIY-pakket mee vanaf de beurs. Hier zijn er een beperkt aantal van dus op=op.

Binnenkort kun je hier je ticket boeken! (Vanaf 10 juli)

Super leuk als we je mogen ontmoeten & verwelkomen op Creative life bij 1 van deze workshops of in de shop!

Workshop tijden vrijdag – zondag: 10.30-11.30 / 12.30-13.30 / 15.00-16.00