Originele olie/acryl schilderijen

Lente beloftes verweven in penseel streken

De FLOWER DREAM collectie is mijn intuïtiefste collectie tot nu toe. Een weldaad om aan deze collectie te mogen werken. Vrijheid, hoop en vreugde bracht het mij tijdens het maken van dit werk. Een zachte herinnering dat de natuur ons bewustwording en herstel geeft.


‘Het fundament en de groei’

Een diep verlangen om abstract te gaan schilderen wortelde zich al langer. Intuïtief kleuren en vormen op papier / canvas aan te brengen gaf al een glimlach op m’n gezicht bij voorbaat.

De behoefte aan rust en eenvoud was er al wat langer maar in een wat onstuimige periode, die we allemaal wel eens kennen, wilde ik niets liever dan dat. Gewoon gaan…en zien waar de penseel streken me brengen zouden. Die intuïtieve drive gaf me zoveel plezier en vrijheid. En ik geloof dat het niet alleen voor mij is….

When I see you, I see Hope

Schoonheid & hoop groeien en bloeien…

Lieve kunstliefhebber, dankjewel dat ik dit werk mag delen. Het is een reis geweest en meer dan ooit een kwetsbaar en helend proces. De creativiteit was als een balsem in deze werken. Hoop vloeide voort uit elk schilderij en gaf groei. En om dit te mogen delen hier, is een diepe eer. Geniet, groei en bloei en bedenk;

Schoonheid brengt vreugde

abstracte bloem schilderijen aan de wand

Alle kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Artworkbymadelon. Ze vallen onder copyright (zelfs na aankoop). De afbeeldingen, illustraties en inhoud van deze website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Artworkbymadelon.