Herkenbaar? Een lege muur, een wandje waar zeker wat moois mag pronken….maar je weet niet wat? Je interieur voelt nog niet af en je weet niet hoe je nu verder moet?

Graag zou je een persoonlijk interieur willen en ‘iets’ unieks aan de wand….’iets’ wat past in jouw interieur en in jouw stijl! En dit alles goed gecombineerd zodat er een warme balans is & waar je kunstwerk in de harmonie goed tot zijn recht komt!

Over mij

Hoe prettig is het als je je fijn voelt in je interieur! Dat is wat ik zelf ook heel belangrijk vind! Ik houdt van mooie dingen om mij heen en van puurheid & sereniteit. Dit heb ik altijd al gehad en als kind veranderde ik mijn kamer al om de 4 weken ongeveer! Dat kunst en een fijn interieur meewerken voor je gemoedstoestand, daar kwam ik pas later achter….en juist hiermee wil ik jou ook graag helpen!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik zou het super tof vinden om je advies te geven over je interieur! Welke kleuren, materialen & woonaccessoires kun je toepassen in jouw woning. Hoe krijg je die sfeer die je voor ogen hebt en hoe kun je een passend (of bestaand) kunstwerk een goede plek geven in jouw interieur! Persoonlijke kunst in combinatie met een op maat gemaakt advies is mijn kracht… zodat jij je (weer) heel prettig voelt in je huis & je kunst de juiste plek krijgt die het verdiend!

Lieve complimenten.

Dankjewel voor het meedenken en alle styling tips die me hebt gegeven. Hierdoor heb ik weer een beter overzicht en kom ik weer een stuk verder in mijn plan voor het interieur van de salon!

Ik ben vooral heel blij dat ik ook jou dat schilderij heb laten maken. Het is echt prachtig geworden!! De kamer is hierdoor echt extra sfeervol en speciaal geworden!

Syreeta

Tips interieur & artworksessie

ca. 2 uur. incl. een A5 print artwork naar keuze. 119,00 (excl. btw)

Je wilt heel graag tips over een bestaand werk(en) wat je al hebt & advies om je interieur een boost te geven, zodat alles weer met elkaar matched! Of je weet juist niet precies welke kunst je nu echt graag zou willen en wat goed zou passen in jouw interieur? Dan ik bied je graag een helpende hand met Praktische tips & advies voor je interieur of een artwall! Heb je al een bestaand werk, maar past het niet meer goed, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om dit kunstwerk mooi kunnen laten matchen in de desbetreffende ruimte!

Je mag me uitgebreid per mail of via Instagram je vragen voorleggen of waar je tegenaan loopt! Aan de hand van je vragen maak ik een passend advies voor je met een aantal sfeer & styling tips, waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan! Dit advies werk ik voor je uit en dat krijg je per mail gepresenteerd. Daarnaast krijg je een A5 print naar keuze uit mijn webshop!

Ik help je graag met het vinden van jouw styl en dé oplossing voor een artwork in jouw interieur zodat je je blij en happy voelt in je huis!

Advies & inspiratiesessie

ca. 4 uur incl. een A4 print artwork naar keuze. 229,00 (excl. btw)

Heb je vragen over hoe je je slaapkamer, woonkamer, hal of je werkplek mooier & praktischer kunt inrichten (met of zonder bestaand werk)? je weet welke stijl je wilt maar je weet echt niet welke keuzes je moet maken in combinatie met wat je nu hebt? Je zou heel graag kunst aan de wand willen en een nieuwe frisse look ….maar hebt geen idee wat? Dan is deze advies & inspiratiesessie iets voor jou!

N.a.v foto’s & een plattegrond van de ruimte en in een online gesprek van 1 uur, kijk ik met je mee en geef je advies en inspiratie via een moodboard. (pinterest). Dit advies werk ik voor je uit en via de mail krijg je dit gepresenteerd. Met dit advies kun je zelf praktisch aan de gang gaan en kun je zelf kunst aanschaffen wat bij jouw persoonlijkheid past en matched in je interieur! Daarnaast krijg je een A4 print naar keuze uit mijn webshop!

Mocht je kiezen voor bestaande of gepersonaliseerde kunst uit mijn collectie dan krijg je 20% korting op een kunstwerk vanaf 50,00!

Dus kom je er niet uit, spoken al de keuzes door je hoofd en zie je door de bomen het bos niet meer…..twijfel dan niet langer! Heel graag voorzie ik je van een interieur advies waardoor jij je straks weer heel fijn & happy voelt in je interieur & waar jouw kunst of artwall helemaal tot zijn recht komt!