Workshops Landgoed fair Mariënwaerdt

Zin om een laagdrempelige workshop te volgen op landgoed fair Mariënwaerdt?

Ervaar het échte buitenleven tijdens de 27e editie van de Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Leuk voor jong en oud! Van woensdag 16 t/m zondag 20 augustus wordt het landgoed omgetoverd tot fairterrein. Geniet van modeshows, demonstraties, workshops, en bezoek de ruim 150 stands met mooie producten; van leuke (cadeau)artikelen voor huis en tuin tot antiek, brocante en beauty!

💛 Bestel hier je ticket💛

Workshops van ArtworkByMadelon

Ik sta er ook op vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus! Heb je zin om je creativiteit een boost te geven en in een laagdrempelige workshop te gaan aquarellen? Kom dan gezellig bij mij een instap-workshop volgen! Er geef 2 verschillende workshops: De vlinder & bloemen workshop. In beide van deze workshops leer je op een losse manier vlinders of bloemen schilderen en ga je met je eigen kunstwerk naar huis!

Bestel je ticket hier bij Spot workshops! (dit is alleen mogelijk in combinatie met een ticket voor de fair)

Super leuk als ik jou mag ontmoeten bij 1 van de bloemen of vlinder workshops!

Wat is er nog meer te doen op deze fair?

Bij één van de gezellige terrassen en foodtrucks geniet je van een drankje, (h)eerlijke gerechten en live-muziek. Talloze fruitbomen en de prachtige locatie in het hart van het landgoed, met de historische bebouwing rondom ’t Klooster en Het Grote Huis, zorgen voor een uniek decor.

Kom heerlijk genieten op dit zomerse event en ontdek de leuke shops, workshops en de heerlijke omgeving!