Watercolor workshops!

Privé workshop Datum & workshop in overleg. (vanaf 4 pers.)
Workshop ‘Vrolijke vogels’ Zaterdag ochtend 28 Mei
Workshop ‘Botanical Line-art’ Dinsdag avond 5 July
Workshop ‘Bloemen Bouquet’ Woensdag avond 10 Augustus

Doe je mee?

Zin in een gezellige workshop in mijn heerlijke atelier in het midden van het land? Ik geef workshops in kleine groepjes zodat ik iedereen alle aandacht kan geven. Er is voldoende ruimte in het atelier en de koffie of thee staat voor je klaar! Super leuk als ik jou mag verwelkomen bij 1 van de workshops!

Er is ook ruimte om samen met vriendinnen, familie of vrienden een privé-workshop te boeken! Dit kan vanaf 4 personen. Meer informatie lees je hier. Privé workshop

Lees voor je aanmelding goed de algemene voorwaarden door! Algemene voorwaarden workshops

Locatie: Amersfoort / ochtend, middag & avond workshops zijn mogelijk!


Agenda:

Maak je eigen Botanische Line-art Dinsdag 19 April

Maak je eigen Workshop ‘Bloemen Bouquet’ Maandag avond 9 Mei

Maak je eigen Workshop ‘Vrolijke vogels’ Zaterdag ochtend 28 Mei

Open atelier event Zaterdag 11 Juni :

Maak je eigen Open atelier event: workshop Eucalyptus & maak op een laagdrempelige manier kennis met ArtworkByMadelon & mijn atelier in Amersfoort. Kies je tijdslot en shop met korting je materiaal, kunst & DIY!

Maak je eigen Workshop ‘Botanical Line-art’ Dinsdag avond 5 Juli

Schilder mee in het atelier en ervaar hoe leuk & ontspannen aquarellen is!

Leer zelf een aquarel te maken in een ‘losse’ schildertechniek. Ik leer je om een aquarel op op te bouwen, stap voor stap, onder mijn deskundige begeleiding.

Je gaat meer leren over technieken, basis regels en kleuren mengen. De workshop zal je verder helpen in het ontwikkelen van je eigen stijl. En bovenal een ontspannen en gezellige ochtend of avond beleven!

Wat ga je leren in een workshop bij Artworkbymadelon?

Je leert in mijn stijl, aquarel technieken, kleuren mengen en stappen te nemen in je eigen creatief proces. Om uiteindelijk een definitief ‘eindstuk’ te schilderen.

Je gaat met een creatief en geïnspireerd gevoel naar huis! Uiteraard met je eigen unieke aquarel en tips om thuis nog verder mee te kunnen oefenen.

Oefening baart KUNST

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij, dus houdt de website goed in de gaten. Of nog gemakkelijker meld je aan voor de nieuwsbrief dan ben je altijd up-to-date! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We weten inmiddels ook dat het zomaar weer kan veranderen dus houdt mijn website in de gaten. Alle updates komen naar je toe in de nieuwsbrief en staan op deze pagina.

Thee/koffie en lekkers staat voor je klaar, leuk als jij erbij bent en we elkaar live mogen ontmoeten!


Zin om zelf aan de slag te gaan, thuis op jouw eigen moment handig met alle materialen op voorraad? Kies dan voor de DIY-box met werkbeschrijving en alle materialen!