Hi! mijn naam is Madelon van Bochove en natuur kunstenaar. Ik werk vanuit mijn atelier in Amersfoort & en ben het gezicht achter ArtworkByMadelon.

Mijn bedrijf ben ik begonnen omdat ik heel graag schilder en creëer. Schoonheid, puurheid en warmte zijn essentiële waarden waardoor iemand zich echt thuis voelt in zijn huis! Kunst (zo geloof ik) geeft vreugde, blijdschap en zachtheid aan je leven!

Uit de natuur, haal ik mijn inspiratie. Daarnaast heb ik ook een passie voor interieur en de schoonheid van details. Kenmerkend voor mijn werk is het intuïtieve kleurgebruik en de (ingehouden) emotie, puurheid & verstilde sfeer.

Ik maak abstracte & figuratieve kunst, veelal botanisch. Daarnaast werk ik met veel verschillende technieken & materialen. B.v. acryl, aquarel & olieverf. De verschillende technieken vind ik heel prettig en geeft me uitdaging om me steeds te moeten ‘verdiepen’.


Ik houd ervan om ‘dingen’ mooi te maken en denk graag met je mee om jouw interieur de ‘finishing touch’ te geven. Graag zoek ik met jou naar een persoonlijk & uniek kunstwerk dat helemaal past bij wie jij bent! Ik maak ook werk in opdracht.

Handmade with love…