De nieuwe Lente collectie!

De Lente is zichtbaar & voelbaar en geeft weer nieuwe ideeën! Een frisse kleur op je wand of een nieuw schilderij of aquarel aan jou muur geeft net dat extra’s in je interieur! Want een warme & geborgen sfeer in huis is zoveel fijner!

Hieronder voor jou de 3 trends van het komende seizoen! Wordt geïnspireerd door het warme pallet ervan!

Fine art voor in je interieur!

Trend 1 ‘Silence’

Silence is 1 van de trends van dit nieuwe jaar! Die een warme en serene uitstraling geeft. Onze behoefte aan rust & stabiliteit is sterker dan ooit. Misschien is het daarom nú het moment om de woonkamer eens lekker aan te pakken. Warme naturel/terra tinten zijn helemaal in. Hoe fijn is het, om dit af te stijlen met kunst uit de natuur! Fine nature art die geborgenheid & harmonie geven.

In de webshop kun je posters, prints & originele schilderijen vinden om je huis die speciale finishing touch te geven met fine-art uit de natuur!

Trend 2 ‘Sunkissed’

Maar misschien wil je iets meer ‘pit’ en dan is de Sunkissed trend echt iets voor jou! Met nog meer warmte haal je de zon in huis! Ook in deze trend passen de pastel tinten heel goed met romantische details. Zongebruinde tinten als roze, geel en oranje voor die zomerse sfeer! Terra materialen & droogbloemen horen hier ook helemaal bij!

Haal het zonnetje in huis!

Trend 3 ‘Bloom’

Bij het voorjaar hoort uiteraard groen. Deze trend zet je huis letterlijk in bloei! Wil je je studeerkamer of werkplek een fijne sfeer geven? Dan past de Bloom trend hier heel goed bij. Het geeft rust & geborgenheid en met wat pasteltinten of wit geeft het een verassend inspirerend effect!

De ‘Annabel’ printable ontvang je gratis als download als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, producten & fijne aanbiedingen! Inschrijven kan via de onderstaande button. (webshop)


Verstilling & geborgenheid in 18 nieuwe werken!

De collectie bestaat uit botanische schilderijen ‘verstilde’ stillevens & Aquarellen. Allemaal in een serene & warme stijl.

Verstilling, omarming en geborgenheid met fijne penseelstreken zijn vertaald in 18 fine-art werken!

Verkrijgbaar vanaf 26 Mei

Bij deze collectie ben ik geïnspireerd door de eenvoud & het terug geworpen worden op jezelf. De warmte die je kunt halen uit kleine momenten & door rust. De ‘verstilling’ geeft ruimte aan onze ziel om te reflecteren en de schoonheid te zien van het ‘kleine en gewone’ om ons heen.

Deze collectie wordt 26 Mei gelanceerd! Wil je graag op de hoogte blijven en de eerste zijn die deze collectie te zien krijgt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, daarin houdt ik je op de hoogte en zijn er ook altijd leuke nieuwtjes & kortingen voor de ‘early-birds’!

Beauty is all around us!


Opnieuw lanceert Artworkbymadelon een unieke collectie duurzame prints!

Een nieuwe frisse Lente collectie staat voor je klaar!

Mocht je iemand willen feliciteren, bemoedigen of zomaar een mooie Fine Art kaart willen toe sturen dan zit je met deze kaarten altijd goed! De kaarten zijn een kleurrijke aanvulling op de al bestaande collectie. De prints & kaarten zijn ook prachtig om in te lijsten en te koesteren! (12 april in de shop)


Homemade work

Ben je op zoek naar een uniek & persoonlijk schilderij voor bij jouw aan wand of wil je een eigentijds ‘Fine art’ cadeau geven aan jouw geliefde?

Dan ben je aan het juiste adres! Een handgemaakt schilderij, aquarel of portret… er is van alles mogelijk! Kijk voor de mogelijkheden ‘Artwork in opdracht’ (klik op de button hieronder)


Nieuwe DIY-kit!!

En wil je graag zelf aan de slag? Hoe leuk is het om zelf te gaan schilderen! Hiervoor heb ik speciaal voor jou 2 DIY-Kit’s ontworpen! 1 kleine & een groter model. Hiermee maak je je eigen kaarten & schilderijtjes gezellig samen met de kids of een fijn momentje alleen! De kit’s zijn kant & klaar…je kunt dus zo beginnen met schilderen!

De nieuwe voorjaars diy-kit is groter dan de ‘eucalyptus-kit’ en heeft 3 illustraties die je kunt gaan schilderen met 4 watercolor verftubes! De klaproos, de judaspenning & de blauwe bes kun je met deze kit gaan schilderen. En als extra zit er een A5 print bij van de ijsvogel! Een vrolijke voorjaars diy-box!

Hieronder staan 2 instructie video’s voor jou klaar om zelf aan de slag te gaan!

Enjoy!

Klaproos schilderen!

Eucalyptus schilderen!

Je bestelling wordt altijd met veel zorg & liefde ingepakt, plus een extra kaartje zodat het een feestje is om je pakketje te ontvangen!

Handmade with love…