Verfrissing & kleuren!

De Zomer is nu zo heerlijk aanwezig (met hier en daar een bui 😉 Maar zo fijn om de lange dagen en de warmte weer te voelen. Bloemen & kleuren overal volop in bloei! Grassen die staan te wuiven…een heerlijke verfrissing met een vleugje nostalgie van zinnen prikkelende geuren.

Ook in het interieur halen we de kleuren in huis! Wordt geïnspireerd door het verfrissende zomer pallet. En maak van je huis je thuis!

Fine art voor in je interieur!

Trend 1 ‘Silence’

Silence is 1 van de trends van dit nieuwe jaar! Die een warme en serene uitstraling geeft. Onze behoefte aan rust & stabiliteit is sterker dan ooit. Misschien is het daarom nú het moment om de woonkamer eens lekker aan te pakken. Warme naturel/terra tinten zijn helemaal in. Hoe fijn is het, om dit af te stijlen met kunst uit de natuur! Fine nature art die geborgenheid & harmonie geven.

In de webshop kun je posters, prints & originele schilderijen vinden om je huis die speciale finishing touch te geven met fine-art uit de natuur!

Trend 2 ‘Sunkissed’

Maar misschien wil je iets meer ‘pit’ en dan is de Sunkissed trend echt iets voor jou! Met nog meer warmte haal je de zon in huis! Ook in deze trend passen de pastel tinten heel goed met romantische details. Zongebruinde tinten als roze, geel en oranje voor die zomerse sfeer! Terra materialen & droogbloemen horen hier ook helemaal bij!

Haal het zonnetje in huis!

Trend 3 ‘Bloom’

Bij dit nieuwe seizoen hoort uiteraard groen & kleur. Deze trend zet je huis letterlijk in bloei! Wil je je studeerkamer of werkplek een fijne sfeer geven? Dan past de Bloom trend hier heel goed bij. Het geeft rust & geborgenheid en met wat pasteltinten of wit geeft het een verassend inspirerend effect!

De ‘Annabel’ printable ontvang je gratis als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, producten & fijne aanbiedingen! Inschrijven kan via deze link: Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Verstilling & geborgenheid in 18 nieuwe werken!

De collectie bestaat uit botanische schilderijen ‘verstilde’ stillevens & Aquarellen. Allemaal in een serene & warme stijl.

Verstilling, omarming en geborgenheid heb ik met fijne penseelstreken vertaald in 18 fine-art werken!

Bij deze collectie ben ik geïnspireerd door de eenvoud & het terug geworpen worden op jezelf. De warmte die je kunt halen uit kleine momenten & door rust. De ‘verstilling’ geeft ruimte aan onze ziel om te reflecteren en de schoonheid te zien van het ‘kleine en gewone’ om ons heen.

Deze collectie staat nu op de website! Wil je graag op de hoogte blijven en de eerste zijn die deze collectie te zien krijgt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, daarin houdt ik je op de hoogte en zijn er ook altijd leuke nieuwtjes & kortingen voor de ‘early-birds’!

Beauty is all around us!


wist je dat ik nieuwe cadeauset’s aan de shop heb toegevoegd?

Deze 3 nieuwe giftset’s staan samen met nog 9 andere, kant & klaar in de webshop om zo te bestellen als cadeautje!

Mocht je iemand willen feliciteren, bemoedigen of zomaar een set mooie Fine Art prints willen toe sturen dan zit je met dit cadeau altijd goed! De prints kun je direct bij elkaar hangen aan de wand en zo heb je gelijk jouw artwall!


Homemade work

Ben je op zoek naar een uniek & persoonlijk schilderij voor bij jouw aan wand of wil je een eigentijds ‘Fine art’ cadeau geven aan jouw geliefde?

Dan ben je aan het juiste adres! Een handgemaakt schilderij, aquarel of portret… er is van alles mogelijk! Kijk voor de mogelijkheden ‘Artwork in opdracht’ (klik op de button hieronder)


Nieuwe DIY-kit!!

En wil je graag zelf aan de slag? Hoe leuk is het om zelf te gaan schilderen! Hiervoor heb ik speciaal voor jou 2 DIY-Kit’s ontworpen! 1 kleine & een groter model. Hiermee maak je je eigen kaarten & schilderijtjes gezellig samen met de kids of een fijn momentje alleen! De kit’s zijn kant & klaar…je kunt dus zo beginnen met schilderen!

De nieuwe voorjaars diy-kit is groter dan de ‘eucalyptus-kit’ en heeft 3 illustraties die je kunt gaan schilderen met 4 watercolor verftubes! De klaproos, de judaspenning & de blauwe bes kun je met deze kit gaan schilderen. En als extra zit er een A5 print bij van de ijsvogel! Een vrolijke voorjaars diy-box!

Hieronder staan 2 instructie video’s voor jou klaar om zelf aan de slag te gaan!

Enjoy!


Klaproos schilderen!


Eucalyptus schilderen!

Je bestelling wordt altijd met veel zorg & liefde ingepakt, plus een extra kaartje zodat het een feestje is om je pakketje te ontvangen!

Handmade with love…