Kerst 2020

Deze kerst wordt wat anders dan voorgaande jaren en we willen allemaal graag wat gezelligheid in huis! Gelukkig maak je in een handomdraai mooie kerst accessoires van een tak uit het bos met lichtjes erin! Misschien ga je je dit jaar extra uitsloven in de keuken of maak je nu eindelijk die heerlijke taart die nog steeds op je ‘to do’ lijstje staat!

Hieronder heb ik wat inspiratie voor je neergezet zodat we het met elkaar gezellig & sfeervol kunnen maken in deze winter & met kerst!

Inpakken kan ook een feestje zijn met de kids! Gezellig samen cadeautjes inpakken met persoonlijke berichtjes erop en met mooie takjes uit de natuur!


Heb je al nagedacht over de tafelschikking of menu kaarten met kerst? Hieronder wat leuke idee├źn!

In naturel tinten of juist met een stoerder zwart accent met hout!


Ook als blikvanger kun je het minikaartje in een mooie houder zetten of als menu kaart op de feesttafel!

Wil je zelf graag aan de slag? Hoe leuk is het om zelf kaarten te schilderen! Hiervoor heb ik speciaal voor de feestdagen een DIY-Kit ontworpen! Hiermee maak je je eigen (kerst)kaarten, gezellig met de kids of een fijn momentje alleen! De kit is kant & klaar…je kunt zo starten met de werkbeschrijving!

Omdat we elkaar niet zo gemakkelijk kunnen zien deze kerst mag een kerstkaartje natuurlijk niet ontbreken! Wil jij je geliefde graag een mooie & sfeervolle kerstkaart sturen dan zijn deze kaartjes misschien een goed idee! Met een sluitsticker op de achterkant van de envelop maak je er helemaal een feestje van!

Je bestelling wordt altijd met veel zorg & liefde ingepakt, plus een extra kaartje zodat het een feestje is om je pakketje te ontvangen!

Handmade with love…