De Lente komt eraan!

De dagen worden alweer wat langer & de Lente komt eraan! Dat geeft ruimte om de boel weer op te frissen en om nieuwe ideeën uit te voeren! Altijd fijn om met nieuwe trends en inspiratie aan de slag te gaan in je interieur! Maar lekker relaxen & cocoonen hoort zeker ook bij deze trend!

Hieronder 3 trends voor het nieuwe jaar. Wordt geïnspireerd door het warme pallet ervan!

Fine art voor in je interieur!

Trend 1 ‘Silence’

Silence is 1 van de trends van dit nieuwe jaar! Die een warme en serene uitstraling geeft. Onze behoefte aan rust & stabiliteit is sterker dan ooit. Misschien is het daarom nú het moment om de woonkamer eens lekker aan te pakken. Warme naturel/terra tinten zijn helemaal in. Hoe fijn is het, om dit af te stijlen met kunst uit de natuur! Fine nature art die geborgenheid & harmonie geven.

In de webshop kun je posters, prints & originele schilderijen vinden om je huis die speciale finishing touch te geven met fine-art uit de natuur!

Trend 2 ‘Sunkissed’

Maar misschien wil je iets meer ‘pit’ en dan is de Sunkissed trend echt iets voor jou! Met nog meer warmte haal je de zon in huis! Ook in deze trend passen de pastel tinten heel goed met romantische details. Zongebruinde tinten als roze, geel en oranje voor die zomerse sfeer! Terra materialen & droogbloemen horen hier ook helemaal bij!

Haal het zonnetje in huis!

Trend 3 ‘Bloom’

Bij het voorjaar hoort uiteraard groen. Deze trend zet je huis letterlijk in bloei! Wil je je studeerkamer of werkplek een fijne sfeer geven? Dan past de Bloom trend hier heel goed bij. Het geeft rust & geborgenheid en met wat pasteltinten of wit geeft het een verassend inspirerend effect!

Een heel aantal schilderijen & Aquarellen zijn nu in de Sale omdat ik ruimte wil maken voor een nieuwe Fine art collectie! Dus klik op de button hieronder! Tot wel 50% korting!


Wist je dat er binnenkort ook een nieuwe Fine-art Collectie aankomt?

De collectie zal bestaan uit Line-art bloemen / uit schilderijen ‘verstilde’ stillevens & Aquarellen. Allemaal in een serene & naturel stijl.

Hierbij alvast 2 Line art Aquarellen die in deze voorjaars collectie zullen schitteren!

Bij deze collectie ben ik geïnspireerd door de eenvoud & het terug geworpen worden op jezelf. De warmte die je kunt halen uit kleine momenten & door rust. De ‘verstilling’ geeft ruimte aan onze ziel om te reflecteren en de schoonheid te zien van het ‘kleine en gewone’ om ons heen.

Beauty is all around us!

Ik hoop de collectie eind april begin mei te kunnen lanceren! Wil je graag op de hoogte blijven en de eerste zijn die deze collectie te zien krijgt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, daarin houdt ik je op de hoogte en zijn er ook altijd leuke nieuwtjes & kortingen voor de ‘early-birds’!


Portretten

Ik heb de Portret pagina helemaal vernieuwd en al het aanbod is nu overzichtelijk te bekijken!

Er is keuze uit verschillende soorten portret-stijlen. Al vanaf 99,00 / A5 formaat. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden mail me gerust, dan komen we er samen vast uit!


Een Kaartje sturen in deze tijden blijft altijd een goed idee!

Deze Serene collectie van line art kaarten zijn voor veel doeleinden te gebruiken! Mocht je iemand willen bemoedigen of een troostkaart willen sturen dan zit je met deze kaarten altijd goed! De kaarten stralen rust & geborgenheid uit en geven de ontvanger de aandacht die ze verdienen!


Nieuwe DIY-kit!!

En wil je graag zelf aan de slag? Hoe leuk is het om zelf te gaan schilderen! Hiervoor heb ik speciaal voor jou 2 DIY-Kit’s ontworpen! 1 kleine & een groter model. Hiermee maak je je eigen kaarten & schilderijtjes gezellig samen met de kids of een fijn momentje alleen! De kit’s zijn kant & klaar…je kunt dus zo beginnen met schilderen!

De nieuwe voorjaars diy-kit is groter dan de ‘eucalyptus-kit’ en heeft 3 illustraties die je kunt gaan schilderen met 4 watercolor verftubes! De klaproos, de judaspenning & de blauwe bes kun je met deze kit gaan schilderen. En als extra zit er een A5 print bij van de ijsvogel! Een vrolijke voorjaars diy-box! Hij staat eind februari in de shop!

Klaproos schilderen!

Eucalyptus schilderen!

Je bestelling wordt altijd met veel zorg & liefde ingepakt, plus een extra kaartje zodat het een feestje is om je pakketje te ontvangen!

Handmade with love…