Wat is er mooier dan een herinnering aan die fijne momenten of dierbaren die je lief zijn? Je zou heel graag een uniek aquarel portret willen! Van bijvoorbeeld:

Wil je jouw dierbare herinnering tot een tastbaar kunstwerk laten maken. Die mooie herinnering laten voortleven in een uniek & persoonlijk portret met watercolor waar je elke keer weer blij van wordt als je ernaar kijkt?

Er is heel veel mogelijk en ik help je daar graag bij! Samen kunnen we kijken naar wat jouw wensen zijn en aan de hand daarvan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via de mail of telefonisch.


Lieve woorden

Prachtig, ongelofelijk hoe mooi, krijg er kippenvel van! Het lijkt wel een foto! En ik ben blij dat je me geadviseerd hebt om met kleur te werken, die kleur is precies zijn vacht!

– Wilma –

Ik heb Madelon gevraagd een familie portret te maken. En wauw dat heeft ze geweldig gedaan! Helemaal in haar eigen, mooie natuurlijke stijl. Het resultaat is prachtig! Fijn hoe ze in samenwerking alles overlegt en een schets van te voren laat zien! Waardevol om zoiets moois te hebben!

-Lianne-

Een mooier aandenken aan ons witte pluizige vriendinnetje kan ik me niet wensen. Zo knap gedaan! Hoewel ik Madelon toevallig tegenkwam op Instagram, voelt het alsof ik haar al jaren ken. Het contact verliep heel plezierig en makkelijk. Ik ben Madelon heel dankbaar!

-Kirsten-

Mijn werkwijze Soul-art!

Mocht je vragen hebben over je wensen, prijzen of wat er mogelijk is? dan kun je mij vrijblijvend een bericht sturen via het formulier op de ‘contact’ pagina op deze website. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie via de mail! Zie button hieronder!

Ohhhhh….tranen, je hebt haar te pakken! Hij is zo mooi, dankjewel, prachtig…zo leeft ze weer!


Wat is je investering en wat krijg jij daarvoor?

Aquarel Line-art Portret sepia of zwart/wit (1 persoon)

A5 formaat 95,00 / A4 formaat 150,00

A3 formaat 200,00 (incl. btw)

Aquarel Portret (tot 2 pers.)

Uitgewerkt portret in kleur

A4 formaat 250,00 / A3 formaat 300,00 (incl. btw)

Aquarel Huisdier portret (1 dier)

Uitgewerkt portret in kleur

A5 formaat 150,00 * A4 formaat 200,00 / A3 formaat 250,00 (incl. btw)

Aquarel Familie Portret (vanaf 2 pers.*)

Uitgewerkt in Kleur (zonder gezichten)

A5 formaat vanaf 95,00 / A4 formaat vanaf 150,00 / A3 formaat vanaf 200,00 (incl. btw)

Voor het familie portret geldt een meerprijs* vanaf 2 personen. (prijs op aanvraag, ligt aan de hoeveelheid personen) Een groter formaat is ook mogelijk tot 50x65cm. Mocht je vragen hebben mail me dan gerust, er is veel mogelijk! (alle prijzen zijn exclusief verzenden)

* = Dit A5 huisdier portret geldt alleen voor kleine huisdieren zoals: Konijn, cavia, vogel, muis, kip etc. (geen honden, poesen, paarden etc.)

Levertijd is 3 tot max. 6 weken. Mocht je een kunstwerk nu op een speciale datum klaar willen hebben dan kunnen we dat samen overleggen.

Handmade with love…

Ben je enthousiast over een portret op maat.. en wil jij dit ook! Klik dan op de button hieronder en dan nemen we je wensen door!