Je zou heel graag een unieke illustratie willen! Voor een bruiloft, verjaardag of geboorte! Een persoonlijke illustratie van een uitnodiging of van een geboorte-kaartje?

Je lievelings-huisdier of buiten-dier wil je graag geportretteerd hebben? Gewoon omdat je dat heel leuk vind of juist omdat je dier overleden is en je graag een aandenken wilt hebben?

Een uniek & persoonlijk portret daar help ik je graag bij!

Lieve woorden

Een mooier aandenken aan ons witte pluizige vriendinnetje kan ik me niet wensen. Zo knap gedaan! Hoewel ik Madelon toevallig tegenkwam op Instagram, voelt het alsof ik haar al jaren ken. Het contact verliep heel plezierig en makkelijk. Ik ben Madelon heel dankbaar!

-Kirsten-

Ohhhhh….tranen, je hebt haar te pakken! Hij is zo mooi, dankjewel, prachtig…zo leeft ze weer!

&

Prachtig, ongelofelijk hoe mooi, krijg er kippenvel van! Het lijkt wel een foto! En ik ben blij dat je me geadviseerd hebt om met kleur te werken, die kleur is precies zijn vacht!

Mijn werkwijze Soul-art!

Ik schilder een portret in de aquarel stijl op 360 gr. Acryl papier. Daarnaast werk ik graag met informatie & foto’s over het portret dat ik mag schilderen, zodat ik een goede indruk heb van hoe ik het beste het portret of illustratie kan schilderen. Mijn werk ‘soul-art’ maak ik vanuit een indruk, sfeer en gevoel. Mijn innerlijk laat ik echt spreken hierin!

Ik neem de tijd voor dit proces en we hebben meerdere contact momenten via de mail. Aan de hand van de foto’s & de informatie maak ik een schets en deze laat ik eerst aan jou zien, voor evt. comments. Deze samenwerking vind ik heel belangrijk zodat ook echt het gewenste resultaat wordt bereikt! Daarna maak ik de uiteindelijke schets en aquarel.

Mocht je vragen hebben dan kun je mij vrijblijvend een bericht sturen via het formulier op de ‘contact’ pagina op deze website. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie via de mail! We kijken dan samen naar de mogelijkheden en wat jouw wensen zijn!

Zou je graag een aquarel willen dan staan hieronder de formaten & prijzen zodat je een indruk hebt van wat er mogelijk is!

Alle prijzen zijn inclusief btw. & excl. verzendkosten! Bij Line-art en bij een botanisch schilderij(en) vanaf 13×18 gaat er 10% van de prijs af. (dit is net iets minder werk dan een aquarel)

Voor groter werk (acryl op canvas) gelden er andere tarieven. Dit in overleg naar gelang de wensen en het formaat.

Mocht je nog vragen hebben mail me gerust en dan komen we er samen vast uit!

Ik ben heel blij dat ik jou het line-art schilderij heb laten maken! De kamer is hierdoor echt extra sfeervol geworden!

– Syreeta-